Skip to main content

Projektipäällikkö

Luxhammar Oy valmistaa, markkinoi ja myy puun lämpökäsittelylaitoksia. Yrityksellä on pisin ja vahvin kokemus puun lämpökäsittelystä ja on saavuttanut markkinoilla erinomaisen aseman. Asiakasprojektien koot vaihtelevat pienistä laitetoimituksista aina isoihin tuotantolaitoskokonaisuuksiin saakka. Yritys toimii sekä kotimaassa että vientimarkkinoilla. Tärkeimmät vientikohteet ovat Aasia, Pohjois-Amerikka ja Eurooppa. Laitteistotoimitusten lisäksi yritys hoitaa varaosatoimituksia ja laitehuoltoja. Toimipaikkana on Mikkeli.

Etsimme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

puun lämpökäsittelylaitteistojen ja tuotantolaitoskokonaisuuksien toimituksiin.

Työssä vastaat puun lämpökäsittelyuunien valmistuksesta, toimituksista, asennusvalvonnasta, käyttöönottoista ja osallistut after-sales-palveluihin. Olet tiimin mukana hankinnoissa ja kumppanuussuhteiden hallinnassa sekä suunnittelussa. Toimenkuva edellyttää matkustusvalmiutta alkuun Suomessa, ja myöhemmin matkustusrajoitusten poistuttua myös EU-maihin, Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan. Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, englanninkielen taitoa. Eduksi katsomme tuntemuksen koneenrakennuksesta, mittaus- ja automaatiotekniikasta sekä höyry-  ja kuumaöljyjärjestelmistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kyseessä vakituinen työsuhde. Lähetä hakemus mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Eva-Maija Ahokas, U-Test Services Oy / Performia (eva-maija.ahokas@performia.fi). Lisätietoja antaa tarvittaessa tj. Tero Lallukka puh. 0400-491754 (Mahdolliset soitot arkisin klo 15:30-18:00)