Skip to main content

Projektipäällikkö

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme vakituista projektipäällikköä toiminnan kehittämisen yksikköön.

Tehtävänäsi on toimialan palvelujohtamisen kehittäminen ja koordinointi. Kehität yhdessä muiden ammattilaisten kanssa toimialan palvelujohtamisen toimintatapoja ja ratkaisuja. Osallistut myös palvelukuvausten ja palvelulupausten kehittämiseen ja palvelurekisterin ylläpitoon. Työsi tavoitteena on kasvattaa toimialan kyvykkyyttä palvelujohtamisessa. Projektipäällikön tehtävä on uusi, mikä mahdollistaa tehtävän muotoutumisen tekijän osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Tehtävässä edellytetään hyvää osaamista projektien johtamisesta ja kokemusta projektien menestyksekkäästä läpiviennistä. Olet ratkaisusuuntautunut, kehittämisorientoitunut ja sinulla on asiakaslähtöinen työote. Luovit sujuvasti verkostoissa ja käytät niitä tehokkaasti muutoksen jalkauttamiseen. Sinulla on hyvä ulosanti ja toimit sujuvasti johdon ja henkilöstön suuntaan sääntelyn ja toimintaympäristön vaatimusten tulkkina. Tehtävässä edellytetään kokemusta ja ymmärrystä palvelujen, asiakkuudenhallinnan ja asiakaskokemuksen kehittämistyöstä. Sinulla on myös suuri halu kehittää itseäsi ja omaa tehtäväkenttääsi.

Tehtävän kelpoisuusehto on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Lisäksi tehtävässä edellytetään erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä luetaan eduksi myös projektijohtamiseen ja palvelujohtamiseen liittyvät koulutukset ja sertifioinnit.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan rakennetun ympäristön toimialan kehittämiseen ja työtehtävän, jota on mahdollista painottaa oman kiinnostuksen ja osaamisen perusteella. Saat hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi työssä kokeilemalla ja kouluttautumalla.

Aloittaessa palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta (4 048,29e/kk) ja työkokemuslisästä (0-8%).

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä. Lue lisää: https://www.hel.fi/rekry/fi/valitse-helsinki/anonyymirekrytointi

Hae rohkeasti, meillä on erittäin mukava työyhteisö ja paljon kehittymismahdollisuuksia!

Helsinki. Vaikuttavia töitä.

Yhteystiedot: Yksikön päällikkö Juuso Vanonen kertoo lisää tehtävästä puhelimitse 29.11. klo 11.30-12.30 ja 7.12. klo 13-14. P. 040 518 5926. Anonyymin rekrytoinnin periaatteiden mukaisesti lisätietojen antaja ei ole rekrytoiva esihenkilö
Työpaikan osoite: Työpajankatu 8, 00580 HELSINKI
Palkkaus: 4 048,29
Työ alkaa: 3.1.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 08.12.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KYMP-04-36-21
Ilmoitus jätetty: 25.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11079219

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Projektipäällikkö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus