Skip to main content

Projektipäällikkö

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme vakituista projektipäällikköä tiedonhallinnan kehittämisen yksikköön.

Tehtävänäsi on toimialan tiedonohjauksen ja sisällönhallinnan kehittäminen ja koordinointi. Kehität yhdessä muiden ammattilaisten kanssa toimialan tiedonhallinnan toimintatapoja ja ratkaisuja. Osallistut myös toimialan tiedonhallinnan (dokumenttien hallinta, asianhallinta) koordinaatio-, ohjaus- ja tukitehtäviin. Projektipäällikön tehtävä on uusi, mikä mahdollistaa tehtävän muotoutumisen tekijän osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Tehtävässä edellytetään hyvää osaamista projektien johtamisesta ja kokemusta projektien menestyksekkäästä läpiviennistä. Olet ratkaisusuuntautunut, kehittämisorientoitunut ja sinulla on asiakaslähtöinen työote. Luovit sujuvasti verkostoissa ja käytät niitä tehokkaasti muutoksen jalkauttamiseen. Sinulla on hyvä ulosanti ja toimit sujuvasti johdon ja henkilöstön suuntaan sääntelyn ja toimintaympäristön vaatimusten tulkkina. Sinulla on suuri halu kehittää itseäsi ja omaa tehtäväkenttääsi. Toivomme sinulta myös tuntemusta tiedonhallinnan ja asianhallinnan ratkaisuista (dokumenttienhallinta, tiedonohjaus, asianhallinta).

Tehtävän kelpoisuusehto on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Lisäksi tehtävässä edellytetään erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä luetaan eduksi myös projektijohtamiseen ja tiedonhallinnan liittyvät koulutukset ja sertifioinnit.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan rakennetun ympäristön toimialan kehittämiseen ja työtehtävän, jota on mahdollista painottaa oman kiinnostuksen ja osaamisen perusteella. Saat hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi työssä kokeilemalla ja kouluttautumalla.

Aloittaessa palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta (4 048,29e/kk) ja työkokemuslisästä (0-8%).

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä. Lue lisää: https://www.hel.fi/rekry/fi/valitse-helsinki/anonyymirekrytointi

Hae rohkeasti, meillä on erittäin mukava työyhteisö ja paljon kehittymismahdollisuuksia!

Helsinki. Vaikuttavia töitä.

Yhteystiedot: Yksikön päällikkö Matleena Mikkonen kertoo lisää tehtävästä
puhelimitse ma 29.11. klo 9.00-10.00 ja 7.12. klo 9.00 - 10.00, p. 040 667 1939. Anonyymin rekrytoinnin periaatteiden mukaisesti lisätietojen antaja ei ole rekrytoiva esihenkilö.
Työpaikan osoite: Työpajankatu 8, 00580 HELSINKI
Palkkaus: 4 048,29
Työ alkaa: 3.1.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 08.12.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KYMP-04-35-21
Ilmoitus jätetty: 25.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11079458

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Projektipäällikkö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus