Skip to main content

Projektipäällikkö

Savcorilla on 40 vuoden kokemus teollisten prosessien toimintaa tehostavista ratkaisuista sekä rakenteiden ja infrastruktuurin suojaamisesta korroosiota vastaan. Toimitamme mm. sähköisiä suojauksia monille eri teollisuuden aloille. Lisäksi olemme erikoistuneet rakennemonitorointiin. Tavoitteenamme on turvata asiakkaidemme omaisuuden mahdollisimman pitkä ja häiriötön käyttöikä. Savcor toimii kansainvälisillä markkinoilla, ja sillä on tytäryhtiöt Kanadassa, Brasiliassa ja Venäjällä. www.savcor.com.

Savcorilaisuus tarkoittaa rentoa ja mutkatonta työilmapiiriä, jossa työskennellään toisia kuunnellen, arvostaen ja auttaen. Etsimme huipputiimiimme Mikkeliin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖJÄ

Tehtävänäsi on vastata korroosioesto- ja/tai rakennemonitorointijärjestelmien toimitusprojekteista kokonaisvaltaisesti. Sinulla on aktiivinen rooli jo projektien suunnittelussa ja tarjouslaskennassa, missä on hyödyksi CAD-osaaminen. Arvostamme myyntihenkisyyttä ja kykyä ajatella hankkeita asiakkaan näkökulmasta. Pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaiden lisäksi myös alihankkijoihin ja toimittajiin. Vastaat, että projektien taloudelliset ja laadulliset tavoitteet toteutuvat.

Olet aktiivinen henkilö, joka pitää langat käsissään ja pyörät pyörimässä. Asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontevaa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Projektit tehdään usein kansainvälisille asiakkaille, joten matkustaminen on osa työtäsi ja työkielenä on usein englanti. Ruotsinkielen osaaminen on tehtävässä etu.

Sinulla ei ehkä ole kokemusta tuotteistamme ja palveluistamme, mutta sinulla on teknisen alan koulutus (esim. sähkö, rakennus) ja vahva motivaatio oppia uutta. Annamme sinulle kattavan koulutuksen ja perehdytyksen alaan. Voit olla urasi alkuvaiheessa, mutta motivoitunut haastamaan itseäsi kehittyäksi huippuammattilaiseksi, tai kenties olet monissa liemissä keitetty projektihallinnan ammattilainen.      

Toivomme sinulta

  • insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta
  • vahvaa organisointikykyä sekä kykyä tavoitteelliseen, järjestelmälliseen ja itsenäiseen työskentelyyn
  • hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja
  • yrittäjämäistä työotetta

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä ympäristössä, vahvan tuen muulta tiimilta onnistuaksesi tehtävässäsi ja ennen kaikkea työilmapiirin, jossa on hauskaa työskennellä. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liiketoimintayksikön johtaja Timo Laurilalta, p. 040 521 6057.

Hakemukset palkkatoiveineen 28.1.2022 mennessä sähköpostitse osoitteella minna.wilkman@savcor.com

Projektipäällikkö

Mikkeli
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus