Skip to main content

Projektipäällikkö

LAUKAMO-Yhtiöt on Somerolla toimiva suomalainen sopimusvalmistaja, joka tarjoaa innovatiivisia ja moderneja ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin viidellä eri liiketoiminta-alueella:

  • Elektroniikka
  • Ohutlevy
  • Muovin ruiskuvalu
  • Nestemäinen silikoni (LSR)
  • Tyhjiömetallointi

Tarjoamme laajan valikoiman sopimusvalmistuspalveluja elektroniikan, muovin ruiskuvalun, LSR:n ja ohutlevyn sekä tyhjiömetalloinnin osalta tuotesuunnittelusta asiakastoimitukseen. Osaava ja sitoutunut henkilöstömme toimii avoimesti ja aktiivisesti asiakkaidemme kanssa.  Sopimusvalmistuksen lisäksi meillä on omia tuotteita mm. televerkon rakentamiseen sekä omat konesalituotteet.

Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee noin 150 työntekijää. 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Somerolle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme muovitehtaallemme insinööriä/DI, jolla on kokemusta projektien vetämisestä, muottihankinnoista kansainvälisesti sekä muottien suunnittelusta.

Kokemus jigi- ja apulaitteiden suunnittelusta, tekemisestä ja koneistuksesta on eduksi. Osaat käyttää Ideas -ohjelmaa. ERP -osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Olet tiimipeluri ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla riittää energiaa ja sitkeyttä hoitaa asiat loppuun saakka ja pystyt työskentelemään paineen alaisena. Esimiehesi on tuotantopäällikkö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen toimihenkilötehtävän, hyvät kehitysmahdollisuudet sekä osaavan tiimimme taustatuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa seniorkonsultti Seija Blom, Blom Company Oy, p. 044 9765512.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 28.1.2022 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry@blomcompany.fi

Projektipäällikkö

LAUKAMO-Yhtiöt
31400 Somero
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus