Skip to main content

Projektipäällikkö

Oletko etsimämme projektipäällikkö?

Haluatko päästä palvelemaan laajaa asiakaskuntaamme kestävän kehityksen hankkeissa? Saako energiatehokkuus sinut pursuamaan intoa? Olet etsimämme osaaja!

Haemme projektipäällikköä varmistamaan aurinkosähkö- ja energiatehokkuustoimituksiamme

Väreen aurinkosähkö- ja muut energiatehokkuustoimitukset ovat vahvassa kasvussa ja haemme lisävoimaa palvelemaan ja auttamaan asiakkaitamme näissä vastuullisissa projekteissa. 

Keitä olemme?

Väre on Suomen kapinallisin energiayhtiö, jossa työskentelee yli 40 asiantuntijaa myynnissä, markkinoinnissa, digitiimissä, tuotekehityksessä, taloushallinnossa ja salkunhallinnassa. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin ja kasvattamaan meidän yli 160 miljoonan liikevaihtoa entisestään.

Tältä arkesi meillä näyttäisi:

Tehtävässä vastaat aurinkosähkö- ja muiden Väreen tarjoamien energiatehokkuusinvestointien projektitoimituksista Väreen asiakkaille. Projektitoimituksissa keskeisiä tehtäviä ovat toimitusten hinnoittelu ja suunnittelun, asennuksen ja laitteiden tilaaminen sekä projektin koordinointi ja kumppanuusasioiden seuranta sekä johtaminen. Lisäksi vastuullasi ovat toimituksiin liittyvät investointituki- ja rahoitusasiat.

Tukenasi sinulla on Väreen kehitystiimi ja koko Väreen aktiivinen henkilöstö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta projektityöstä ja innostuneisuutta energiatehokkuuteen liittyen. Luonteeltasi olet myyntihenkinen ja esiinnyt sekä työskentelet luontevasti asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Odotamme sinulta energiatekniikan tai sähkötekniikan insinöörin, DI tai vastaavaa tutkintoa.

Mitä tarjoamme:

  • Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta
  • Menestymistä kasvuhaluisessa, kapinallisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa koko maailmaa
  • Huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä
  • Mahdollisuuden oppia koko ajan uutta ja suorittaa osaamistasi kehittäviä kursseja työn ohella
  • Asialliset työsuhde-edut, kuten puhelinetu, kattava ja laadukas työterveyshuolto, lounasetu sekä hyvinvointi- ja liikuntatuki
  • Edut sähkösopimuksista

Voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa!

Tule työkaveriksemme energiseen joukkoomme!

Mikäli tämä voisi olla sinun seuraava työpaikkasi, lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta viimeistään 13.2.2022. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Voit tutustua meihin muihin Väreläisiin täällä.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Antti Martikainen.

Yhteydenotot puhelimella 044 723 7102 tai sähköpostilla antti.martikainen(a)vare.fi.

Projektipäällikkö

Suomi
Lappeenranta
Pirkanmaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Raasepori
Barona Teollisuus
Tampere
Eezy Oyj
Pirkanmaa