Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Projektipäällikkö / Art Director, JS- Suomi Oy

Haussa media-alan ammattilainen! Onko sinulla aikaisempaa kokemusta AD:n tehtävistä, vahvaa visuaalista silmää, taitto-osaamista sekä projektinhallintataitoja?

JS Suomi Oy etsii kauttamme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / ART DIRECTORIA Helsingin toimipisteeseen.

Toimit tehtävässäsi osana JS Suomen tuotantotiimiä ja vastaat esite- ja videoprojektien toteutuksesta sekä projektinhallinnasta. Projektinhallinta sisältää yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä aikataulujen, budjettien ja sidosryhmien hallintaa (kuvaajat, copywriterit, painotalot jne.). Vastaat myös omien esiteprojektiesi suunnittelusta, taitosta ja visuaalisesta ilmeestä. AD:na toimimisen lisäksi sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä B2B-viestinnästä. Etuna on, jos voit tuoda mukanasi vahvaa teknistä osaamista ja kokemusta myös videoeditoinnista.

Lähtökohta tehtävään on media-alan vahva tekninen osaaminen – projektihallintatehtäviin voit työssäsi myös kasvaa.

Henkilönä olet aina askeleen edellä muita ja parhaimmillasi tuloskeskeisessä ja nopeatempoisessa yrityksessä. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja pystyt tekemään itsenäisesti nopeita ja korkealaatuisia ratkaisuja. Olet kunnianhimoinen, idearikas, myyntihenkinen ja pelisilmää omaava alan ammattilainen, jonka on helppo hahmottaa eri yritysten toimialojen sisäisiä yhteyksiä. Hallitset Adobe-ohjelmien käytön (CC-paketti PC-ympäristössä). Erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi pystyt kommunikoimaan englannin kielellä.

JS SUOMI OY on osa kansainvälistä media-alan konsernia, joka toimii 10 maassa. Erikoisalaa ovat ilmoitusrahoitteiset Interaktiiviset Esitteet, jotka on räätälöity tarkasti vastaanottajien tarpeisiin. Yhtiö painaa vuosittain noin miljoona esitettä ja online-versiot saavuttavat 5 miljoonaa katselukertaa. Helsingin Arabianrannassa työskentelee noin 50 myynti- ja media-alan ammattilaista. Kansainvälisesti yhtiössä työskentelee noin 450 työntekijää. www.jssuomi.fi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän vakavaraisessa media-alan yrityksessä. Saat perusteellisen perehdytyksen tuotteeseen ja työhön sekä jatkuvaa lisäkoulutusta kotimaassa ja kansainvälisissä konferensseissa. Sinulle on tarjolla osaamistasi vastaava kilpailukykyinen palkkaus sekä bonuspalkka. Innostava ja asiantunteva työyhteisö sekä hyvät työsuhde-edut odottavat sinua. Liity mukaan menestyvään ja kasvavaan yritykseen, jolla on selkeä ja tavoitteellinen visio!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja työnäytteitäsi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerossa 010 504 9990.

Projektipäällikkö / Art Director, JS- Suomi Oy

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus