Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projektipäällikkö, Granlund Oy

Haussa kestävän ja energiatehokkaan rakentamisen ammattilainen! Ovatko vähähiilisyyteen ja energiatehokkuuteen vaikuttavat ratkaisut sinulle tuttuja?

Granlund Oy etsii kauttamme projektipäällikköä kestävään ja energiatehokkaaseen rakentamiseen keskittyvään konsultointitiimiin.

Omalla työpanoksellasi tuot vahvistusta rakentamiseen liittyviin konsultointiprojekteihin. Olet osa monialaista vahvasti kasvavaa osaajaryhmää, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään rakennushankkeista vähähiilisiä sekä energiatehokkaita. Työtehtäviisi sisältyy monipuolisten elinkaari- ja energiaprojektien vetämistä talonrakennushankkeisiin ja kiinteistöjen kestävyyteen liittyen. Vastaat projektien luotsaamisesta aikataulussa ja budjetissa ja osallistut aktiivisesti palvelukehitykseen.

Odotamme sinulta insinööri (AMK)- tai DI-koulutusta talotekniikka- rakennus- tai energia-alalta ja aikaisempaa työkokemusta kestävän rakentamisen alalta ja projektipäällikkötehtävistä. Kommunikointi- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset, etkä hätkähdä, jos kieli vaihtuukin yllättäen englanniksi. Arvostamme innokasta asennetta, halua kehittää asioita ja kokemusta ympäristöystävällisistä toimintamalleista.

Granlund on vuonna 1960 perustettu, kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan konserni. Yhtiön tärkein tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta ja älykkyyttä sekä samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Toimialoja ovat talotekninen suunnittelu, kiinteistöjohtamisen palvelut ja ohjelmistot, energia-, ympäristö- ja kiinteistöalan konsultointi, rakennuttaminen ja valvonta sekä isännöinti. Konserni muodostuu emoyhtiö Granlund Oy:stä sekä tytäryhtiöistä ympäri Suomen. Suomessa on jo reippaasti yli 1000 työntekijää. Lisäksi yhtiöllä on kansainvälistä liiketoimintaa mm. Aasiassa, Lähi-idässä, Pohjoismaissa, Baltiassa ja Iso-Britanniassa. www.granlund.fi

Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän lisäksi sinua odottaa erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja oppia uutta myös työkavereiltasi. Rinnallasi työskentelevät alan terävimmät ammattilaiset. Granlund tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta, hyvästä työstä myös palkitaan aidosti. Voit työskennellä vaihtoehtoisesti Helsingin, Turun, Oulun tai Tampereen toimipisteessä. Työkohteet ovat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917 tai Pia Brusin numerosta 040 861 7221.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää mahdollisimman pian. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. 

Projektipäällikkö, Granlund Oy

Tampere
Oulu
Helsinki
Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus