Skip to main content

Projektipäällikkö (Hankinta), L-U hyvinvointialue

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue etsii hankintojen projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tule tekemään jotain, jota voit tehdä vain kerran elämässäsi - nimittäin rakentamaan ja jättämään jälkesi Suomen itsenäisyyden historian merkityksellisimpään ja laajimpaan hallinnolliseen uudistukseen! Samalla pääset rakentamaan maan parasta hyvinvointialuetta ja valmistelemaan hallinnon laajaa ja erityisen merkityksellistä valmistelukokonaisuutta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut, oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on yli 8 500.

Hankintojen projektipäällikkönä tulet projektijohtajan tiimissä esimerkiksi valmistelemaan perustettavan hyvinvointialueen hankintatoimen toimintamallia ja prosesseja, vastaat vastuullasi olevan hankintasalkun hallinnasta, johon kuuluvat esimerkiksi tukipalvelujen, sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen hankintoja. Vastaat myös vastuullasi olevien hankintojen valmistelun ja toteutuksen koordinoinnista sekä hankintojen valmistelusta yhdessä eri asiantuntijoiden ja johtajien kanssa ja varmistat näiden etenemisen aikataulussa, hankintasopimusten ja toimittajien hallinnasta sekä luot edellytykset hallinnon ja substanssiasiantuntijoiden väliselle yhteistyölle.

Tehtäväkuva täsmentyy valmistelun edetessä ja valittavan henkilön vahvuuksia hyödyntäen

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävä edellyttää kokemusta vaativista julkisista hankinnoista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityöskentelyä tiiviissä aikataulussa sekä kykyä organisoida ja johtaa yhteistyöverkostoja. Valittavalla henkilöllä tulee olla kyky hallita laajoja kokonaisuuksia muuttuvassa työympäristössä. Arvostamme kokemusta kehittämistyöstä ja projektimaisesta työotteesta.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän innostavassa työyhteisössä. Tule mukaan rakentamaan maan vaikuttavinta ja innovatiivisinta julkista hankintaorganisaatiota!

Haastattelut pidetään ma 4.7. klo 13-17. Jätä hakemus jo tänään, haluamme tutustua sinuun paremmin!

Työ alkaa mahdollisimman pian. Hyvinvointialuetta koskevan lainsäädännön vuoksi voimme tässä vaiheessa solmia työsuhteet vain 31.12.2023 saakka. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen mahdollisuutta uuteen työsuhteeseen tarkastellaan tapauskohtaisesti. Työaika on 36 tuntia ja 15 minuuttia / viikko. Työsuhteen muut ehdot KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä on 5 kuukauden koeaika.

Hyvinvointialueen modernit työtilat sijaitsevat Espoon Otaniemessä Aalto-yliopiston metroaseman läheisyydessä osoitteessa Tekniikantie 15, 02150 Espoo. Myös etätyö on joustavasti mahdollista.

Työntekijät otetaan ensin hallinnollisesti Espoon kaupungin palvelukseen, mutta työ kohdentuu hyvinvointialueelle. On mahdollista, että palvelussuhteen aikana työntekijä siirretään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelukseen.

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävien sisällöstä antaa projektijohtaja Emilia Kortelainen p. 043 827 1051 tai sähköposti [email protected] tai hallinnon ja hankintojen valmistelujohtaja Jarno Moisala p. 0406369768 tai sähköposti [email protected].
Työpaikan osoite: Tekniikantie 15, 02150 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 5120,36 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2022 - 31.12.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.06.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-06-38-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 15.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11472732

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti