Skip to main content

Projektipäällikkö, jakeluverkot

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. 

Eltel Networks Oy hakee nyt Projektipäällikköjä kaapelointiprojekteihin Lounais-Suomen ja Satakunnan alueelle.

Projektipäällikkönä vastaat sinulle osoitettujen projektien taloudellisesta toteutuksesta. Toteutat hankkeet hyvässä yhteistyössä eri osapuolien kanssa.  Vastaat myös projektiesi raportoinnista ja laskutuksesta sekä työturvallisuus- ja ympäristöasioista. Toimit osana Sähkö-liiketoiminnan ammattilaisten joukkoa sekä olet aktiivisesti yhteistyössä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Toimipaikkanasi on Eltelin Paimion, Maskun tai Ulvilan toimipiste.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa insinöörin tutkintoa. Arvostamme tuntemusta sähkönsiirtoon liittyvästä projektirakentamisesta. Omaat esimiestyöskentelyn valmiudet, olet yrittäjähenkinen ja ajattelet asioita asiakaslähtöisesti. Arvostamme myös paikallisen markkinan tuntemusta ja halua oppia uusia asioita. Tehtävä edellyttää valmiutta komennustyöhön. 

Olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä persoona, jolla on kyky ylläpitää tuloksellisuutta projekteissaan. Vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Lisäksi edellytämme hyviä IT-taitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.      

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi keskeisen roolin, jossa pääset kehittymään. Tukenasi on vahvojen ammattilaisten joukko, jotka tekevät työtään rennolla otteella mutta kunnianhimoisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Teemu Kukkonen puh. 040 311 3837.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 8.6.2022 aikana. 

Lue lisää Eltelistä työnantajana täällä: Ura Eltelillä - Eltelnetworks