Skip to main content

Projektipäällikkö, ratainfrarakentaminen

Haluatko olla mukana suunnittelemassa ja rakentamassa tulevaisuuden raideliikennettä? Toimintamme kasvaessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta projektipäällikköä mielenkiintoisiin hankkeisiin ratainfran parissa.

Työntehtävään kuuluu Väylävirastolle toteutettavien ratahankkeiden liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen. Hakemallamme ammattilaisella on usean vuoden työkokemus ratainfra hankkeiden parissa. 

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajoissa on joustomahdollisuus ja työntekopaikka voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Suomessa toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Lappeenrannassa, Kotkassa, Espoossa, Nurmijärvellä, Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti. 

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittää ratainfra-alaa ja organisaatiotamme kanssamme
  • Innostavan toimintaympäristön ammattitaitoisessa kasvuyrityksessä
  • Vakituisen työsuhteen hyvässä työyhteisössä
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja motivoivan bonusjärjestelmän

Ratatek Service Oy on vuonna 2020 perustettu ratarakentamiseen erikoistunut yritys. Olemme osa kansainvälistä NVBS-konsernia, johon Suomessa kuuluu lisäksemme vuonna 2008 perustettu ratasähköistyksiin ja turvalaitetöihin erikoistunut Ratatek Oy. Asiakkaat sekä yhteistyökumppanit tuntevat meidät ratkaisukeskeisistä rakentamisen ja kunnossapidon palveluista. Toimintamme perusta on osaava ja sitoutunut henkilöstö, jolla on pitkä kokemus rautateillä toimimisesta. Vastuullisena työnantaja kehitämme ratainfra-alaa ja toimintamallejamme aktiivisesti ja ennen kaikkea pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta.

Kun kiinnostuit työskentelystä kanssamme, toimita meille avoin hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteella tyohakemukset@ratatek.fi viimeistään 4.9.2022 mennessä. Kirjoitathan sähköpostisi aiheeksi: Projektipäällikkö. Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 15–16.00 välisenä aikana: Juha-Pekka Kuutti, puh. 050 558 0034, etunimi.sukunimi@ratatek.fi.

Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkoihimme ratainfran parissa: https://ratatek.fi/rekrytointi/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektipäällikkö, ratainfrarakentaminen

Tampere
Espoo
Lappeenranta
Kotka
01900 Nurmijärvi
Seinäjoki
Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen
5 - 10 vuotta

Julkaistu 11.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti