Skip to main content

Projektipäällikkö voimajohtojen rakennuttamiseen

Olemme yksi nopeimmin kasvavia teknisen alan asiantuntijaorganisaatioita ja voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää osaajia tiimiimme.

Etsimme projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Työpisteesi voi sijaita missä vain Rejlersin Suomen toimipisteistä ja myös kokonaan etätyöskentely on mahdollista.

 

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin voimajohtojen rakennuttamis- ja asiantuntijatehtäviin. Päätehtäväsi on toimia rakennuttajan puolella voimajohtourakassa rakentamisvaiheen projektipäällikkönä vastaten tilaajan puolella siitä, että hankkeet toteutuvat turvallisesti ja tehokkaasti, sekä budjetin ja aikataulun mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu myös asiakkuuksien hallintaa, sekä aiemmasta kokemuksestasi riippuen muita voimajohtoihin liittyviä asiantuntijatehtäviä.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta voimajohtojen rakentamisesta tai rakennuttamisesta ja rakennusprojektien vetämisestä. Lisäksi arvostamme kokemusta voimajohtojen suunnittelusta.

 

Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöskentelijä. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia, kykenet pitämään isotkin projektit hallinnassa sekä teet työsi aina tunnollisesti ja huolella. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida sujuvasti myös englanniksi.

Toivomme sinulta:

 • vahvaa projektinhallinnan osaamista
 • kokonaisvaltaista osaamista voimajohdoista
 • voimajohtojen suunnitteluperiaatteiden ja tarvittavien standardien tuntemusta
 • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
 • aktiivista otetta ja kiinnostusta turvallisuus- ja laatuasioihin
 • päätöksentekokykyä muiden näkemykset huomioiden
 • kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä hyviä ihmissuhdetaitoja
 • halua kehittyä ja oppia uutta

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

 • osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuen
 • viihtyisän ja toimivan työympäristön
 • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
 • meillä on kattavat edut

 

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme, somessa ja Tunto-palvelussa.

 

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 15.9.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Rauno Lassila 040 560 5275, rauno.lassila@rejlers.fi
 

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Noin 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 102 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektipäällikkö voimajohtojen rakennuttamiseen

Kuopio
Vaasa
Tampere
Vantaa
Kokopäiväinen
5 - 10 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 29.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti