Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projektipäällikkö voimajohtojen suunnitteluun

Etsimme voimajohtotiimiin suunnittelun projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Työskentely onnistuu missä tahansa Suomen toimipisteessämme tai myös kokonaan etätyöskentely on mahdollista.

 

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Projektipäällikkönä päätehtävänäsi on vastata voimajohtosuunnitteluhankkeiden etenemisestä. Tehtäviisi sisältyy myös voimajohtojen esisuunnittelua sekä lunastus- ja maankäyttöasioita, lisäksi huolehdit asiakkuuksien hallinnasta. Aiemmasta kokemuksestasi riippuen tehtäviisi voi kuulua myös voimajohtojen yleissuunnittelua. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta voimajohtojen suunnittelusta, rakennuttamisesta tai projektipäällikön tehtävistä.


Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöskentelijä. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Voit olla joko nuori nouseva tähti tai kokeneempi konkari. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida englanniksi.

Odotamme sinulta:

 • ymmärrystä voimajohtojen suunnittelusta
 • aiempaa kokemusta viranomaisyhteistyöstä
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI / FM / Insinööri tai vastaava)
 • päätöksentekokykyä muiden näkemykset huomioiden
 • kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä hyviä ihmissuhdetaitoja
 • halua kehittyä ja oppia uutta

Arvostamme myös:

 • kykyä kommunikoida englanniksi ja/ tai ruotsiksi
 • valmiutta matkustamiseen


Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja vapaa-ajan suunnittelua.

Lisäksi:

 • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
 • saat osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuen
 • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
 • meillä on kattavat edut

 

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme, somessa ja Tunto-palvelussa.

 

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 15.5.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa voimajohtosuunnittelun palveluvastaava Matti Hautero 040 801 1558, matti.hautero@rejlers.fi


Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 102 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Projektipäällikkö voimajohtojen suunnitteluun

Helsinki
Vantaa
Vaasa
Turku
Tampere
Savonlinna
Salo
Porvoo
Pori
Oulu
Mikkeli
Lohja
Lappeenranta
61300 Kurikka
Kuopio
Kouvola
Kemi
Kotka
Jyväskylä
Joensuu
Imatra
Hämeenlinna
Hyvinkää
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 18.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja