Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projektipäällikkö, Process Industries

Työtehtävä 

Haemme Process Industries –divisioonaan PROJEKTIPÄÄLLIKKÖJÄ johtamaan erilaisia ja vaihtelevia, pääosin kotimaisia esisuunnittelu- ja toteutusprojekteja.

Etsimme projektihallinnan ammattilaisten tiimimme lisävahvistusta. Työmme on vastuullista ja haastavaa, se on yhdistelmä pelotonta uuden oppimista ja oman kokemuksen hyödyntämistä. Samalla kun suhtaudumme työhömme vakavasti, on työilmapiirimme rento ja  huumorintajuinen.

Käy lukemassa tarkemmin hoitamistamme projekteissa täältä https://afry.com/en/offerings/process-industries

Ketä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on

  • Ylempi tai alempi korkeakoulututkinto (M.Sc. tai B.Sc.) tekniikan alalta
  • Hyvä kokemus suunnitteluprojekteista ja niiden eri vaiheista
  • Vähintään n. 8 vuoden kokemusta mielellään vastaavista tehtävistä teollisuuden eri aloilta, kuten sellu- ja paperiteollisuudesta, biojalostuksesta tai kemian teollisuudesta
  • Hyvä ymmärrys projektinjohtomenetelmistä ja projektien läpiviennistä
  • Ymmärrys projektien taloudellisesta seurannasta
  • Suomen- ja englannin kielen taito, muu kielitaito on eduksi

Arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työskentelyotetta ja sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön sekä matkustusvalmiutta.  Projektipäällikkömme ovat tyypillisesti mukana jo hankkeen myyntivaiheessa joten arvostamme lisäksi myynti- ja yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia sekä vaihtelevia työtehtäviä. Työssäsi sinulla tulee olemaan  monialaisen asiantuntijatiimin tuki, yhteensä 17 000 kollegaa eri aloilta kotimaassa ja ympäri maailman, sekä paikka vakaassa yhtiössä jossa ideointiin kannustetaan ja innovaatioita edistetään ketterästi. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus – vapaus kehittyä ja kehittää, sekä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti mielekkääksi kokonaisuudeksi.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyrki Rautkorpi, p. 040 540 2646.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 11.6.2021 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Tietoa AFRYstä

AFRYn tavoitteena on olla Euroopan johtava suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka edistää muutosta kohti kestävämpää yhteiskuntaa. ​​​​​​​

Olemme 16 000 omistautunutta infra-, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Making Future

Projektipäällikkö, Process Industries

Kouvola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Hattula
Pori
Helsinki
Loimaa