Skip to main content

Primary tabs

Projektityöntekijä, 2 paikkaa, starttivalmennus

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Projektityöntekijä, 2 paikkaa, starttivalmennus

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.08.2021 - 31.07.2022


Oletko sinä kannustavan ja kehittävän työotteen omaava ohjauksen ammattilainen? Haemme Vantaan nuorten aikuisten palveluissa alkavaan starttivalmennukseen kahta (2) projektityöntekijää (työpajaohjaajaa). Työsuhteen määräaikaisuus perustuu hankerahoitukseen, jota haetaan vuosittain. Mikäli hankerahoitus jatkuu, palvelussuhteen jatkaminen on myös mahdollista. 

Starttivalmennus tarjoaa 18-28-vuotiaille koulutuksen ja työelämän ulkopuolella oleville nuorille aikuisille tavoitteellista ja elämänhallintaa tukevaa ryhmämuotoista valmennusta. Valmennus tarjoaa tukea toimintakyvyn kasvattamiseen sekä motivaation vahvistamiseen työ-, koulutuspaikan tai tulevaisuuden suunnan löytämiseksi. Nuori voi olla valmennuksessa kolmen kuukauden jakson, jonka aikana nuorta tuetaan jatkosuunnitelmien tekemisessä. Valmennus toteutetaan yksilö- ja ryhmävalmennuksena, jonka keskeisenä osana ovat toiminnalliset menetelmät ja nuorten aikuisten osallisuus.  

Starttivalmentajana tehtävänäsi on nuorten sosiaalinen vahvistaminen ja elämänhallinnan tukeminen. Työhösi kuuluu erilaisten tukitoimien selvittäminen, verkostotyö, palveluohjaus sekä jatkopolkujen suunnittelu yhdessä nuoren kanssa. Työtä tehdään yhteistyössä nuorten työpajojen, työpajojen tukipalveluiden, erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (muun muassa etsivä nuorisotyö, Ohjaamo, sosiaali- ja terveyspalvelut). Työssäsi pääset kehittämään uutta toimintamuotoa Vantaalle. 

Odotamme sinulta taitoa kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia nuoria aikuisia, hyviä vuorovaikutustaitoja, ryhmänohjaustaitoja, organisointikykyä ja tiimityötaitojen lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tärkeintä on, että sinulla on aktiivinen ja innostava työote sekä haluat kehittää toimintaa nuoria aikuisia osallistaen ja toiminnallisia menetelmiä hyödyntäen.  

Toivomme, että sinulla on tuntemusta nuorisotyöstä, ymmärrystä nuorten aikuisten erilaisista elämäntilanteista, tuntemusta palveluverkosta ja kykyä toimia yhteistyöverkostoissa. Eduksi katsotaan työpajatoiminnan tuntemus. 

Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Nuorten monitoimitila Liidossa, Tikkurilan ydinkeskustassa.  

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn nuorten aikuisten parissa, sekä innovatiivisen työyhteisön, jossa on kiva tehdä töitä! Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus.


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto (sosiaali-, terveys-, tai nuorisoala)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Aikaisempaa kokemusta nuorten tai nuorten aikuisten kanssa toimimisesta

Luemme eduksi: Nuorten työpajatoiminnan tuntemuksen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2320,07
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorten työpajojen esimies Susanna Salmela

+358 40 530 9643, [email protected]

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti