Skip to main content

Projektityöntekijä

Östra Ingå vattenandelslag - Itä- Inkoon vesiosuuskunta ottaa palvelukseensa projektityöntekijän meneillään olevaan hankkeeseen jonka tavoite on rakentaa Itä-Inkoon alueelle vesijohto-, viemäri- ja kuituverkko.
Rakenteilla oleva alue koostuu sekä vakituisesta että vapaa-ajanasutuksesta Degerbyn kirkonkylästä rannikkoseudulle. Degerbyn kirkonkylässä toimii vakiintunut vesiosuuskunta joka toimittaa n. 60 kiinteistölle talousvettä. Tarkoitus on, että vesiosuuskunnat yhdessä edistävät alueen infrastruktuurin rakentamista. Kiinnostus verkkoihin ulottuu myös laajemmalle alueelle kuin mitä tähän mennessä on kartoitettu.
Inkoon kunta on tehnyt päätöksen merkittävästä investoinnista kantaputken rakentamisesta Degerbystä Siuntion Störsvikiin jossa viemäriputki liitetään HSY:n verkkoon.
Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu yhdessä vesiosuuskuntien kanssa pitää yhteyttä viranomaisiin, järjestöihin ja eri tavoin hankkeen vaikutusalueen sidosryhmiin. Lisäksi projektityöntekijä osallistuu osapuolten välisiin sopimusneuvotteluihin.
Osallisia ovat Inkoon, Siuntion ja Kirkkonummen kunnat sekä Espoon kaupunki ja ELY-keskus y.m. Karjaan Puhelin Oy on myös sitoutunut hankkeeseen. Tehtävä edellyttää yhteydenpitoa osuuskuntien jäseniin sekä jatkuvaa lisärahoituksen selvittelyä. Tehtävän hoitaminen menestyksekkäästi edellyttää hankeosaamista. Vesihuolto-osaaminen kuten perehtyneisyys vesihuolto- ja kunnalislainsäädäntöön lasketaan eduksi. Edellytämme hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Työaika ja palkkaus sopimuksen mukaan, tehtävän hoitaminen osa-aikaisesti on mahdollista.

Yhteystiedot: Lena Selén, 040 5418526, [email protected]
Työpaikan osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: ensi tilassa
Työaika: muu osa-aikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 24.05.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: [email protected]
Ilmoitus jätetty: 09.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektityöntekijä

Espoo
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö
3 - 5 vuotta

Julkaistu 24.05.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti