Skip to main content

Projektityöntekijä, työpajaohjaaja

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Nuorten työpajat, Lummetie 2 B c, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 08.08.2022 - 31.07.2023, aloitus sopimuksen mukaan

Nuorten työpajat ovat osa Nuorten aikuisten palveluita (NAP). Nuorten aikuisten palveluihin kuuluu lisäksi etsivä nuorisotyö, Rinnalla kulkien nuorisotyöttömyys laskuun- hanke sekä nuorten aikuisten harrastus- ja vapaa-ajan toiminta. Ohjaavana ajatuksena kaikissa palveluissamme on nuorten aito ja yksilöllinen kohtaaminen heidän tarpeitaan kuunnellen. Nuorten työpajat on suunnattu 18–29-vuotiaille vantaalaisille työttömille nuorille, joilla ei ole ammatillista koulutusta, työkokemusta tai joilla opiskelut ovat keskeytyneet.   

Haemme projektityöntekijää (työpajaohjaajaa) täydentämään kulttuuripajan ohjaajatiimiä. Työpajaohjaajan työtehtäviin kuuluvat nuorten sosiaalinen vahvistaminen, elämänhallinnan tukeminen, koulutukseen ja työelämään ohjaus sekä nuorten osallisuuden edistäminen. Työ sisältää yksilö- ja ryhmäohjausta, työpajasisältöjen suunnittelua, toteuttamista ja arviointia sekä työhön liittyvää dokumentointia. Oman pajatiimin lisäksi yhteistyötä tehdään tiiviisti muiden pajojen sekä pajanuoriin liittyvien erilaisten verkostojen kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta nuorten, nuorten aikuisten ja syrjäytymisriskissä olevien nuorten parissa tehtävästä työstä. Työssäsi kohtaat erilaisissa elämäntilanteissa olevia nuoria, joten tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, epävarmuudensietokykyä, vastuullisuutta sekä tiimityötaitoja. 

Olet kulttuuriorientoitunut ja osaat hyödyntää erilaisia ilmaisutapoja ja luovuutta (sanallinen, kuvallinen, musiikillinen, kehollinen) työssäsi. Etsimme erityisesti kuvalliseen ilmaisuun sekä video- ja valokuvaukseen suuntautunutta osaajaa. Haluat kehittää pajan toimintaa yhdessä nuorten ja työkavereiden kanssa nykyteknologiaa hyödyntäen. Tärkeintä on, että sinulla on aktiivinen ja innostava työote. Luemme eduksi luovien alojen opinnot. 

Miksi sinun kannattaa hakea meille töihin? 

Meillä on mukava työyhteisö, jonka arkeen kuuluu ilo ja nauru. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja haasteellisen työn, jota ohjaavat Vantaan kaupungin arvot: avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Meillä on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja säännöllinen työnohjaus. Kannustamme työntekijöitämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen. Toimipisteemme sijaitsee nuorten monitoimitila Liidossa, Tikkurilan ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työ on pääasiassa päivätyötä. 

Meillä työntekijä: 

  • saa vapaasti hyödyntää osaamistaan ja luovuuttaan nuorten parissa 
  • saa hyödyntää myös digiosaamistaan 
  • pääsee osaksi osaavaa ja hyvähenkistä työporukkaa 

Nuorisotyö työntekijöiden silmin - työpajaohjaaja 

Työsuhteen määräaikaisuus perustuu hankerahoitukseen, jota haetaan vuosittain. Mikäli hankerahoitus jatkuu, palvelussuhteen jatko on mahdollinen.
 
Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttaviin ollaan erikseen yhteydessä. Työsuhde voi mahdollisesti alkaa jo heti sopivan henkilön löydyttyä, jätä siis hakemuksesi pian! Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.  
 
Tervetuloa mukaan ammattitaitoiseen ja iloiseen porukkaamme! 

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa: 

  • Avoimen työilmapiirin 
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja 
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet. 

 Pääset tutustumaan Vantaaseen työnantajana täällä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva kasvatusalan ammatillinen perustutkinto tai soveltuva opistoasteinen tutkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2366,47
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

nuorten työpajojen esimies
Susanna Salmela
040 530 9643
susanna.salmela@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektityöntekijä, työpajaohjaaja

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 19.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti