Skip to main content

Projektityöntekijöitä (AML/KYC) rahoitusalalle

Kiinnostaako sinua talousrikollisuuden torjunnan parissa työskentely kansainvälisessä rahoitusalan yrityksessä? Mikäli vastasit kyllä, kannattaa jatkaa lukemista!

Etsimme nyt rahoitusalan asiakkaallemme Helsinkiin projektityöntekijöitä työskentelemään olemassa olevien asiakkaiden tietojen päivittämisen tai asiakkaiden rahaliikenteen seurannan eli transaktiomonitoroinnin parissa. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja työsopimukset solmitaan vuoden 2022 loppuun asti Baronan kanssa. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtävässä saat erinomaisen kokonaiskuvan pankin työstä talousrikollisuuden torjumiseksi myös kansainvälisesti. Talousrikollisuuden torjunnan tehtäväkenttä kehittyy jatkuvasti ja pääsetkin mukaan kehittämään parhaita käytänteitä kasvavien vaatimusten täyttämiseksi.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta toimistotyöstä, tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelyotetta ja kykyä työskennellä luontevasti sekä osana tiimiä että itsenäisesti. Katsomme eduksesi aiemman rahoitusalan työkokemuksen ja erityisesti kokemuksen rahanpesun estämisestä tai asiakkaan tuntemisesta (KYC). Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kirjallisesti että suullisesti.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, lähetä CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta aivan viimeistään 22.5.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Valituilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet ja heille teetetään Suojelupoliisin turvallisuusselvitys.

Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Baronan rekrytointikonsultti Sanna Minkkiseen, p. +358 44 033 4356 tai sanna.minkkinen(at)barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 22.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: sanna.minkkinen@barona.fi, +358 44 033 4356

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Projektityöntekijöitä (AML/KYC) rahoitusalalle

Barona Finance
Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja