Skip to main content

Projektledare inom Affärsutveckling

Vi söker Projektledare till avdelningen Affärsutveckling i Mariehamn

??Vill du arbeta på strategisk nivå i en verksamhet som präglas av långsiktig utveckling, kreativitet och tempo? Tänker du helheter men har också ett öga för detaljer? Vill du leda och arbeta med utvecklingsprojekt mot uppsatta mål i ett vinnande team?

Till avdelningen Affärsutveckling söker vi nu flera projektledare som med stort engagemang och driv vill vara med och bygga vår framtida verksamhet. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med placeringsort Mariehamn.

Avdelningen har en viktig roll i att vidareutveckla en lönsam bankaffär. Tillsammans med 14 kunniga och ödmjuka kollegor kommer du att ansvara för att leda bankens högst prioriterade utvecklingsprojekt mot satta målsättningar. Fokus för utvecklingen vi driver är att säkerställa att Banken uppfyller regelverkskrav, att stärka kundupplevelsen och att effektivisera våra affärskritiska processer. Digitalisering, automation och standardisering är viktiga inslag i arbetet.

Om rollen
Som projektledare kommer du att ansvara för att leda projekt och berörda resurser från start till mål så att uppsatta mål, kvalitet, tid och budget uppnås. Du leder vanligtvis flera projekt parallellt vilket ger en omväxling och, över tid, en möjlighet att bli bekant med flera delar i vår verksamhet, våra tjänster och kundgrupper.

Typiska delar i din arbetsvardag inkluderar att:
- Analysera behovsbilden och sätta upp ramar och målsättningar för projektet
- Ta fram krav-, tid- och projektplan
- Utvärdera olika leverantörer inför eventuell IT-upphandling
- Genomföra riskanalys
- Hålla regelbunden dialog och följa upp progress med både interna projektmedlemmar och leverantörer
- Presentera projektstatus och ta fram beslutsunderlag till beställare, styrgrupp & ledningsgrupp
- Prognostisera kostnader och löpande följa med utfallet
 
Din bakgrund
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att driva projekt inom IT- och/eller verksamhetsutveckling. Du har kunskaper och erfarenheter om metoder och verktyg för projektledning som tex projektmodeller och agila arbetssätt. Du bör ha en utbildning på högskolenivå, gärna inom ekonomi, IT eller annan för tjänsten lämplig inriktning. Svenska är vårt huvudsakliga arbetsspråk men du behöver även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska.

Din profil
För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara driven och lösningsorienterad. Du har en förmåga att prioritera utgående från affärsnytta och på ett strukturerat sätt leda dina projekt framåt mot satta deadlines och målsättningar. Då du i rollen som projektledare kommer du ha många kontaktytor, både internt och externt, behöver du även ha en god kommunikativ förmåga så att du kan möta dessa med hög professionalitet och på ett pedagogiskt och samarbetsinriktat sätt. Du är en teamplayer som precis som vi värnar om att skapa ett arbetsklimat där vi har roligt tillsammans på jobbet där vi gläds åt både egna och andras framsteg och samtidigt tar stöd av varandra då vi står inför utmaningar. Slutligen har du också en vilja att utveckla dig själv och din arbetsplats inklusive våra arbetssätt till att ständigt bli snäppet bättre.

Att bli en del av oss
Som en del av Affärsutveckling erbjuds du en arbetsplats i en miljö som präglas av våra värdeord: Ambitiösa, Personliga och Ansvarsfulla. Hos oss får du vara med och förändra, förbättra och utveckla vår verksamhet. Du kommer att få arbeta med kunniga och ödmjuka kollegor med lång erfarenhet samt en ledning som ser till både gruppens och den enskilda individens bästa.

Att arbeta på Ålandsbanken
Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som blir en del av laget Ålandsbanken!
https://www.alandsbanken.fi/sv/om-oss/karriar/arbeta-pa-alandsbanken

Tips! - läs gärna reportaget om avdelningen som publicerades i vår kundtidning Ålandsbanking för ett par år sedan. Du hittar det på sid 34-35, https://www.alandsbanken.fi/uploads/pdf/A-2-2019-FI-SE.pdf

WWW-osoite: http://www.alandsbanken.ax
Yhteystiedot: Närmare information om tjänsterna kan du få av avdelningschef Jannike Nordström, 0204 291281 eller Rekryterare John Boman, 0204 291001
Työpaikan osoite: Nygatan 2, 22100 MARIEHAMN
Työ alkaa: enligt överenskommelse
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 16.10.2022
Jätä hakemus: Välkommen att registrera din ansökan (CV och personligt brev) i vårt rekryteringsverktyg https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=182&departmentId=21463&ProjectId=177274&MediaId=6
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Ilmoitus jätetty: 21.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11629765

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektledare inom Affärsutveckling

Ålandsbanken Abp
Maarianhamina
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti