Skip to main content

Promoottori Valokuituselle

Haluatko saada jalkaa oven väliin myynnin maailmaan? Oletko ennakkoluutoton ja innostut uusien ihmisten kohtaamisista? Tsekkaa tämä!

Haemme nyt asiakkaallemme Valokuituselle uusia kykyjä tukemaan valokuidun myyntiä. Promoottorin roolissa toimit Valokuidun lähettiläänä ja kohtaat potentiaalisia asiakkaita heidän kotiympäristössään. Keskustelet asiakkaiden kanssa heidän kuituyhteystarpeistaan, teet markkinatutkimuksia myyntialueilla ja sovit asiakastapaamisia myyntiedustajille.

Henkilönä olet ulospäinsuuntautunut- ja energinen persoona, jolta löytyy hyvät sosiaaliset taidot. Työssä menestyt aktiivisella työotteella ja halulla kehittyä jatkuvasti. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen, jotta sinulla on kaikki eväät tarjota asiakkaillesi parasta palvelua. Arjessa sinulla on tukenasi tiimi ja esihenkilö, jonka avulla perehdyt työhön askel kerrallaan.

Työ on osa-aikainen ja työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin ma-pe klo 16.00–20.00 välille ja la-su klo 11–18.00 välille. Työtunteja kertyy minimissään n. 16 h viikossa, joten aikaa jää myös muulle! Tuntipalkka tehtävässä on 11 euroa/tunti. Työtä tehdään Porin alueella, joten oma auto helpottaa liikkumista, mutta ei ole pakollinen.

Asenne ratkaisee! Tässä hieno mahdollisuus päästä kehittymään asiakaskohtaamisten ja myynnin parissa!

Hae tehtävää mahdollisimman pian, edistämme rekrytointia jo hakuaikana ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa viimeistään 13.02.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: satu.laitinen@barona.fi, 040 922 9207

Valokuitunen Oy

Valokuitunen Oy:n missiona on rakentaa tämän maan pientaloalueille lisää valokuitua. Olemme Telian ja CapMan Infran perustama yhteisyritys, joka tuo voimaa ja vauhtia valokuituverkkojen rakentamiseen. Tuomme valokuidun jo 20 000 kotiin, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin nettiyhteyksiin. Tänä vuonna rakennamme uutta verkkoa Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla. Seuraavien vuosien tavoitteena on laajentua koko Suomeen.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Promoottori Valokuituselle

Valokuitunen Oy
Pori
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Valokuitunen Oy
Helsinki
Valokuitunen Oy
Tampere
Valokuitunen Oy
Hämeenlinna
Valokuitunen Oy
Pori
Valokuitunen Oy
Helsinki