Skip to main content

Promoottoriksi Valokuituselle!


Haemme erityisesti urapolkunsa alussa oleviaihmisten kohtaamisesta nauttivia, innostuneita ja aktiivisia promootiotyöntekijöitä myynnin tukitehtäviin Poriin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työ soveltuu hyvin osa-aikaista työtä hakevalle tai opiskelujen oheen tehtäväksi. 

 Tässä työssä sinulle on tarjolla: 

  • Markkinointikokemusta ja osaamista valokuituyhteyksien maailmasta  
  • Kokemusta asiakassuhteiden luomisesta 
  • Työ Valokuitusen edustajana erilaisissa tapahtumissa ja asiakaskohtaamisissa myyntialueilla
  • Työ hyvässä porukassa - olemme työntekijöidemme suosittelema * 
  • Turvallinen peruspalkkaus 11€ /h 
  • Loistavat etenemismahdollisuudet muihin tehtäviin 

Mistä työssä on kyse?

Olet mukana auttamassa suomalaiskoteja kartoittamaan kuituyhteystarpeitaan asiakashaastattelujen muodossa, sekä edustamalla Valokuitusen huipputuotteita erilaisissa tapahtumissa ja asiakaskohtaamisissa myyntialueilla. Saat kattavan perehdytyksen työhösi nykyaikaisella kuiturakentamisen alalla ja pääset työskentelemään tulevaisuuden huippunopeiden kuituyhteyksien parissa suoraan siellä, missä niille on tarvetta. Työaikamme sijoittuvat pääosin ilta- ja viikonloppuaikaan. Työssä on hyvä ja turvallinen peruspalkkaus sekä mahdollisuus luoda urapolku tulevaisuudessa myynnin pariin. Sinulla ei siis tarvitse olla aiempaa kokemusta kuituyhteyksistä tai myyntityöstä, sillä asenne ja halu tehdä ratkaisee! 

Promoottorin arki 

Työssä kohtaat potentiaalisia asiakkaita kasvokkain ja kartoitat heidän tarpeitaan asuinalueilla ovelta ovelle kiertäenTehtävässä pääset mukaan luomaan täyden kympin asiakaskokemusta! Promoottorina varaat asiakastapaamisia alueen myyntiedustajille, joten sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja omaa osaamistasi asiakaspalvelun saralla. Alueille jalkaudutaan yhdessä tiimin kanssa, käydään esittäytymässä asukkaille sekä tiedotetaan mahdollisuudesta saada valokuitu heidän kotiinsa. Tehtävässä korostuu kyky herättää luottamusta, puhua asiakkaan kieltä sekä innostaa. Oma-auto helpottaa työskentelyä, mutta ei ole pakollinen. 

Mitä odotamme sinulta

Mikäli haluat kehittyä asiakashankinnan ammattilaiseksi tai hakea oppeja myyntityön maailmaan, on tämä juuri sopiva työ sinulle! Työssä menestyy määrätietoisella ja aktiivisella työskentelyotteella. Promoottorin taitoihin kuuluvat asiakaspalveluosaaminen, hyvät viestintätaidot ja reipas asenne. Arvostamme lisäksi ihmiskeskeisyyttä ja ulospäinsuuntautuneisuutta. Tärkeintä on kuitenkin aktiivinen, toimeen tarttuva ote, kiinnostus nopeisiin kuituyhteyksiin ja kyky kohdata ihmisiä erilaisissa tilanteissa.  Ota yhteyttä rekrytoijaamme Markukseen puh. 040 7147991 , mikäli haluat kuulla työstä lisää!

Tehtävän perustiedot: 

Paikkakunta: Pori
Työaika: 16-24/vk, arkisin 16:00-20:00 välillä ja la-su 10:00-18:00. Pääsääntöisesti tuntimäärä on 24h/vk. Työ sopii erinomaisesti vaikka opiskelujen oheen!  
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää! 
Työn kesto: Sopimuksen mukaan 
Palkka: 11 € / h Työt alkaa: Sopimuksen mukaan 

Valokuitunen Oy rakentaa valokuitua ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Valokuitu on meille sydämen asia ja olennainen osa niin tämän päivän kuin tulevaisuudenkin Suomea. Tavoitteemme on tehdä valokuituverkosta kotien ilahduttava itsestäänselvyys aina valinnasta ja kaivamisesta käyttöön asti. Olisiko sinulla paloa, sydäntä ja taitoa ajaa rajattomien nettiyhteyksien asiaa kanssamme? Oletko edelläkävijä, joka ei arkaile pitää jalkoja (ja kaapeleita) maassa ja käsiä savessa? Tervetuloa perheeseen. 

* Valokuitunen Oy:n työntekijöiden keskuudessa tehty NPS suosittelututkimus, jonka perusteella työntekijämme suosittelisivat Valokuitusta työpaikkana NPS = 40. 


Promoottoriksi Valokuituselle!

Pori
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus