Skip to main content

Prosessi-insinööri

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

Tehtävästä

Prosessi-insinöörin tehtävät koostuvat materiaalien käsittelykeskusten operatiivisista js hallinnollisista tehtävistä sekä raportoinnista. Prosessi-insinöörinä koordinoit ja ohjaat aliurakoitsijoiden sekä sisäisten liiketoimintalinjojen työskentelyä käsittelykeskusten alueella.

Vastaat keskusten toimintaan liittyvien dokumenttien hallinnoinnista, huolehdit työturvallisuus- ja laadunvarmistustoimenpiteiden ennakoinnista ja ohjeiden noudattamisesta.   Keskusten huolto- ja kunnossapitosuunnitelmien luonti, ylläpito ja päivitys kuuluvat myös tehtäviisi.  Olet myös mukana keskusten toimintaan liittyvissä kehityshankkeissa.

Päätoimipaikkasi on Hausjärven käsittelykeskus, Riihimäen laitoksemme välittömässä yhteydessä, mutta toimit satunnaisesti myös muilla toimipaikoillamme Etelä-Suomessa.  

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on soveltuva koulutus sekä mielellään jo ainakin jonkin verran kokemusta jätteistä ja niiden käsittelystä.  Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja koet yhteistyön sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa luontevaksi. IT-taitosi ovat vahvat ja työskentelet tarvittaessa myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 31.8.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Juuso Jokinen, +358 505960519 seuraavasti: ma 15..8. klo 14 - 16, ti 17.8. klo 14 - 16 ja pe 19.8. klo 9-11

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Fortum ja Uniper muodostavat eurooppalaisen energiakonsernin, jonka tavoitteena on mahdollistaa siirtymä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Noin 50 gigawatin sähköntuotantotehomme, laajan kaasun tuonti- ja varastointitoimintamme sekä kansainvälisen trading-liiketoimintamme ansiosta olemme asiakkaillemme luotettava energiakumppani Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Olemme jo nyt Euroopan kolmanneksi suurin CO2-vapaan sähkön tuottaja ja myös kasvumme kohdistuu puhtaaseen sähköön, vähähiiliseen energiaan ja tulevaisuuden vetytalouden rakentamiseen. Kehitämme lisäksi ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä ja kaupunkeja vähentämään ympäristöjalanjälkeään. Meillä on yhteensä 20 000 työntekijää ja toimintoja 40 maassa; tämä tarkoittaa osaamista, resursseja ja riittävää läsnäoloa vauhdittamaan energiamurrosta kohti puhtaampaa maailmaa. fortum.fi; uniper.energy

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Prosessi-insinööri

Riihimäki
12210 Hausjärvi
Vakituinen

Julkaistu 12.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti