Skip to main content

Prosessi-insinööri

Mahdollistaaksemme uusien tuotteiden kehittämisen, paremman tuottavuuden sekä suuremman tuotantokapasiteetin, haemme prosessikehitystiimiimme

Prosessi-insinööriä

Vastuualueet

Tulet toimimaan kuidun vedosta vastaavana prosessi-insinöörinä, joka huolehtii kokonaisuudessaan kyseisen prosessin toiminnasta Lohjan kuituyksikössä. Vastaat projektiluontoisesti kehittämisestä, ohjeistamisesta, seurannasta ja ongelmatapausten selvittämisestä. Olet osa Process Engineering -ryhmää, jonka koko on 4 henkilöä ja raportoit tuloksista yksikön Process Engineering Managerille.

Työskentelet pääosin sisäisten sidosryhmien kanssa, joten matkustamista ei tehtävässä juuri ole. Tuotekehitysprojekteissa sisäisen asiakkaan kanssa lyhyet ulkomaanmatkat eri toimipisteissä (Oregon tai Washington U.S., Shanghai Kiina) ovat mahdollisia.

Tiivistettynä tehtävän ajankäyttö prosentteina
• Prosessikontrolliin ja -kehitykseen liittyvä työ 50%
• Kuidun tuotekehitykseen liittyvä työ 30%
• Muu 20%

Vaadittu aiempi kokemus ja osaaminen

Sinulla on tekninen tutkinto (esimerkiksi M.Sc., D.Sc., PhD) sekä kokemusta fyysisesti valmistettavan tuotteen, prosessien, tai mittausjärjestelmien kehittämisestä. Hyödyllisiä osaamisalueita ovat esimerkiksi SPC, Six Sigma, DOE, 8D sekä projektinhallinta.

Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä sekä määrätietoista työskentelyotetta. Kykenet tuomaan näkemyksesi selkeästi esille ja teet rohkeasti päätöksiä.

Tehtävä edellyttää analyyttisia ongelmanratkaisutaitoja, monimutkaisten kokonaisuuksien hahmottamista sekä kykyä luoda käytännön ratkaisuja havaittujen syy-seuraussuhteiden perusteella.

Miksi sinun kannattaa hakea tähän tehtävään?

nLIGHT on kannattava ja kasvava yritys, jolla on tarjota haastavia työtehtäviä monipuolisille osaajille. Ja tietysti myös urakehitysmahdollisuuksia kasvavan yrityksen sisällä. Prosessi-insinöörin tehtävänkuva on monipuolinen ja vastuullinen, joten on tärkeää, että kykenet ohjaamaan omaa työtäsi itsenäisesti, osaat priorisoida ja työskentelet suunnitelmallisesti.

nLIGHT tukee vahvasti myös oman osaamisen kehittämistä ja kouluttautumista työtehtävissä vaadittavan osaamisen kehittämiseksi.

Työsuhde-edut ja palkkaus bonusmalleineen ovat myös kilpailukykyisiä.

Organisaatiossa on keskusteleva, prosessi- ja tehtäväorientoitunut kulttuuri. Yksilöitä kunnioitetaan ja apua annetaan kollegoille. Osaavien ihmisten taitoja käytetään laajasti hyväksi organisaatiorajojen yli.

Kokeneiden kollegoiden lisäksi saat joustavat työajat ja etäpäivämahdollisuudet käyttöösi.

Mikäli uudet haasteet maistuisivat tässä vaiheessa uraa, niin laita meille CV ja hakemuksesi tulemaan. Hakemuksessa voisit myös mainita, että miksi haluaisit meille töihin ja mikä työn tekemisessä sinua motivoi?

Lisätietoja hausta:

Lisätietoja tehtävästä antaa nLIGHT Oy:n puolesta Aapo Toivanen (puhelin +358 50 342 9131). Tavoitettavissa parhaiten 9.-10.9.2021 klo 9-17.

Muina aikoina tiedusteluihin vastaa Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Miikka Uurto; 050 5271868

Jätäthän hakemuksesi Eezy Personnelin sivuilla olevan hakulomakkeen kautta viimeistään 14.9.2021. – EI sähköpostilla yhteyshenkilölle.

 


nLIGHT on vuonna 2000 perustettu yhdysvaltalainen puolijohdelasereita valmistava yritys. Yrityksellä on tuotantolaitoksia muun muassa Yhdysvalloissa, Suomessa ja Kiinassa. nLIGHT osti suomalaisen Liekki Oy:n vuonna 2007. nLIGHT Suomen tuotantoyksikkö sijaitsee Lohjalla.

nLIGHT Oy on maailman kahden parhaan aktiivisia kuituja toimittavien yritysten joukossa ja on ainoa, joka tekee kuitujen ytimen DND teknologialla. Erityisosaamisemme on keskittynyt Yb seostettujen kuitujen tekemiseen kuitulasereihin, sekä kuitulasereita tehtäessä tarvittavien passiivikuitujen tekemiseen.

Kilpailuetuinamme on osaava työvoima, ainutlaatuinen prosessi, jota on kehitetty tähän tarkoitukseen yhtiön alusta lähtien sekä emoyhtiön tuki, joka mahdollistaa kehityksen jatkamisen.

nLIGHTille on myönnetty useita tunnustuksia, mm. Innosuomi 2002, Red Herring Top 100 Europe 2006, European Business Award 2015/2016, Kauppalehden Menestyjät 2011-2021 ja Kauppalehden Kasvajat 2016-2020.

nLight Oy:n liikevaihto 2020 oli yli 13 M€ ja tulos 2.4 M€. Henkilöstöä Suomessa on 55. Koko nLIGHT konsernin liikevaihto 2020 oli 223 miljoonaa USD.

nLIGHT Inc. on listautunut keväällä 2018 (NASDAQ:LASR) ja nLIGHT Oy mahdollistaa emoyhtiön kasvun ja menestyksen kuituosaamisensa kautta, jota tarvitaan emoyhtiön tuoteperheissä sekä diodipaketeissa että kuitulasereissa.

Rekrytoinnissa avustaa

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi– ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. www.personnel.fi Olemme osa Eezy-konsernia.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. www.eezygroup.fi

Prosessi-insinööri

Lohja
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus