Skip to main content

Prosessi-insinööri

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Fibre

www.metsafibre.fi 

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,8 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 300 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Haemme Metsä Fibren Joutsenon sellutehtaalle

PROSESSI-INSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Millainen työ sinua odottaa?

Prosessi-insinöörin työtehtävät kohdentuvat tilanteen mukaan vastuullisiin kehityshankkeisiin, käytettävyystiimiin (prosessi, koneet ja laitteet) sekä ohjaustiimiin (esimiestyö). Prosessi-insinööri tukee työllään tehtaan tuotannon suorituskykyä niin, että asetetut tuotanto-, käytettävyys-, kustannus-, laatu-, turvallisuus- ja ympäristötavoitteet saavutetaan:

  • Ratkaisevat prosessiongelmia yhdessä käyttö-,kehitys- ja osastoinsinöörien kanssa
  • Toimivat projekteissa / toimivat projektipäälliköinä/tekevät esiselvityksiä
  • Sijaistavat käyttöinsinöörejä ja osastoinsinöörejä
  • Edistävät turvallisuus, laatu ja - käytettävyystyötä
  • Toimivat sisäisinä kouluttajina oman osaamisen puitteissa

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin tehtaan organisaatiossa, jossa sinulla on monipuolinen mahdollisuus kasvattaa omaa ammattitaitoasi sekä kasvaa yrityksemme mukana tuloksekkaalla työskentelyllä myös vaativampiin tehtäväkokonaisuuksiin. Tehtävän sisältö ja painopisteiden muutokset muodostavat vaihtelevan sekä mielenkiintoisen mahdollisuuden uuden oppimiseen.

Mitä odotamme sinulta?

Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisen kehittämisen intoa ja pystyt omaksumaan myös omaa vastuualuettasi laajempia kokonaisuuksia. Olet työskennellyt aikaisemmin prosessiteollisuudessa vastaavissa tehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. InsAMK tai DI). Sinulla on vahva halu kehittää sekä omaa että organisaation osaamista sekä kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Tuleva esimiehesi tehtaan kehityspäällikkö Tiia Finér (p. 040 350 8026) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Parhaiten hänet tavoitat 30.9. klo 9-11, 1.10. klo 9-11 tai 5.10. klo 9-11.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 17.10.2021 asti. Onnea hakuun!

Prosessi-insinööri

Lappeenranta
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus