Skip to main content

Prosessi-insinööri/ Työnjohtaja

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

Tehtävästä

Haemme prosessi-insinööriä / työnjohtajaa Riihimäelle fysikaalis-kemialliselle laitokselle. Vastuualueitasi ovat mm. Riihimäen toimipisteen fysikaalis-kemiallinen käsittelylaitos, vesilaitos, sekä haihdutuslaitos. Toimit alueesi prosessinhoitajien esihenkilönä ja vastaat päivittäisistä toiminnoista alueellasi. Työhösi kuuluu myös yhteydenpito ja yhteistyö kunnossapidon, asiakaspalvelun kanssa ja muun tuotannontoimintojen kanssa.

Tehtävässä pääset kehittymään kierrätyksen ja jätteenkäsittelyn asiantuntijaksi sekä kehittämään omaa ammattitaitoa monipuolisesti.

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on vähintään AMK-insinöörin tutkinto esimerkiksi kemian- ja ympäristötekniikan alalta sekä työkokemusta teollisuudesta. Prosessikemian tuntemus ja kokemus esimiestyöstä lasketaan eduksi. Pystyt työskentelemään suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Sinulla pysyvät langat käsissä kiireisessäkin tilanteessa ja sinulta löytyy jämäkkyyttä ja päätöksentekokykyä. Työskentelet luontevasti erilaisten henkilöiden kanssa. Odotamme myös kykyä ja halua oppia ja kehittää toimintatapoja sekä työturvallisuuden jatkuvaa huomioimista.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 4.9.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Joni Lindberg, 040 5620095 (lomalla 15.8-21.8.2022).

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Fortum ja Uniper muodostavat eurooppalaisen energiakonsernin, jonka tavoitteena on mahdollistaa siirtymä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Noin 50 gigawatin sähköntuotantotehomme, laajan kaasun tuonti- ja varastointitoimintamme sekä kansainvälisen trading-liiketoimintamme ansiosta olemme asiakkaillemme luotettava energiakumppani Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Olemme jo nyt Euroopan kolmanneksi suurin CO2-vapaan sähkön tuottaja ja myös kasvumme kohdistuu puhtaaseen sähköön, vähähiiliseen energiaan ja tulevaisuuden vetytalouden rakentamiseen. Kehitämme lisäksi ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä ja kaupunkeja vähentämään ympäristöjalanjälkeään. Meillä on yhteensä 20 000 työntekijää ja toimintoja 40 maassa; tämä tarkoittaa osaamista, resursseja ja riittävää läsnäoloa vauhdittamaan energiamurrosta kohti puhtaampaa maailmaa. fortum.fi; uniper.energy

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Prosessi-insinööri/ Työnjohtaja

Riihimäki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti