Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Prosessi-insinööriryhmän vetäjä

Työtehtävä

Prosessi-insinööriryhmän vetäjän alaisuuteen kuuluu viisi tiimiä: Paper, Pulp,  Chemicals & Biorefining / Metals & Mining, HVAC ja Technical Service -tiimit. Prosessi-insinööriryhmä keskittyy prosessilaitosten prosessin ja HVAC-suunnitteluun yhdessä teknologia-tiimien kanssa. Prosessi-insinööriryhmä vastaa hankkeissa prosessien detaljisuunnittelusta.  Osa prosessi-insinööreistä on mukana myös esisuunnittelutehtävissä teknologia-asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on johdettavanasi 80 prosessi- ja projekti-insinööriä. Teet läheistä yhteistyötä teknologia-tiimien vetäjien kanssa kehittäessä suunnittelutyötä.Työssäsi johdat suunnittelutyön kehitystä, resursointia, osaamisen johtamista ja olet yhdistävä linkki eri suunnittelualojen kesken. Osastollasi on runsaasti harjoittelijoita ja sinulta odotetaan tiivistä yhteistyötä oppilaitosten kanssa.  

Tiimisi kuvaa sinua sanoilla ihmisläheinen projektijyrä, joka on kiinnostunut kehittämisestä. Toiveissa on, että tiedät oikeasti mitä prosessisuunnittelija tekee päivänsä aikana ja millä ohjelmilla he toteuttavat suunnitelmia.  Tulevat kollegasi toivovat sinulta reipasta ja avointa yhteistyötä sekä resurssien hallintaa monitahoisessa organisaatiossa. Minä esihenkilönäsi odotan sinulta laatikon ulkopuolelta ajattelua ja kissan pöydälle nostamista. Minä uskon asioista keskustelemiseen ja ideoiden pallotteluun, tätä myös odotan sinulta.

Kiinnostaako sinua tulla katsomaan tulevaisuuteen yhdessä hyvinkin erilaisten, mutta yhdessä pelaavien tekijöiden kanssa? Meidän asiakkaamme tulevat paperi-, sellu, kemian-, metalli- ja kaivosteollisuudesta ja hankkeet ovat esisuunnittelusta toteutukseen. Pidät myös huolta meidän saitille lähtevistä henkilöistä, lähellä ja kaukana.

Ketä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on

- Koulutus DI / Insinööri
- Yli 10 vuotta kokemusta projektisuunnittelutyöstä ja kokemusta esihenkilötehtävistä.
- Tuntemus  teollisuuden suunnitteluohjelmistoista, tietokantaisen suunnittelun tunteminen.
- Sujuva englanninkielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi

Arvostamme lisäksi yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työskentelyotetta ja sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta. Lisäksi arvostamme valmiutta matkustaa kotimaassa sekä ulkomailla.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle paikan päästä prosessiteollisuuden prosessisuunnittelun projektien tekemisen ytimeen. Pääset johtamaan prosessisuunnittelua laajalla rintamalla ja tekemään yhteistyötä osaavan asiantuntijaverkoston kanssa. Tarjoamme paikan vakaassa yhtiössä, jossa ideointiin kannustetaan ja innovaatioita edistetään ketterästi. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus – vapaus kehittyä ja kehittää, sekä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti mielekkääksi kokonaisuudeksi.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Kokkonen, p. +358(0)10 33 22502  20.08.2021 klo 12-18, 27.8.2021 klo 8-10, 8.9. 2021 klo 9-10 ja 10.9.2021 klo 9-18.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 17.09.2021 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde-edut AFRYllä

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläistä suojaa tapaturmavakuutus. Mikäli AFRYläisen lapsi sairastuu, on työntekijällä oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. 

AFRYläiset ovat olleet aktiivisia vapaa-ajan kerhojen järjestäjiä, ja aktiviteettimme vaihtelevat paikkakunnittain crossfitistä golfiin ja käsitöistä lautapeleihin. Tuemme vapaa-ajan kerhoja mittavasti ja kannustamme myös työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä. Kaikilla AFRYn toimistoilla tarjotaan työmatkaliikkujille aamupalapuuro.

Vastuullisuus AFRYllä

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme täältä.

AFRYn tavoitteena on olla Euroopan johtava suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka edistää muutosta kohti kestävämpää yhteiskuntaa. ​​​​​​​

Olemme 16 000 omistautunutta infra-, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Making Future

Prosessi-insinööriryhmän vetäjä

Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 18.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus