Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Prosessinhoitaja

 

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

 

Tehtävästä

Toimit prosessinhoitajana Fortum Waste Solutions Oy:n fysikaalis-kemiallisessa käsittelylaitoksessa Riihimäellä. Työ sisältää monipuolisesti prosessin käyttö- ja valvontatehtäviä sekä jätteiden esikäsittelyä ja varastointia. Työn on keskeytyvää kaksivuorotyötä.

 

Miksi Fortum?

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia.

 

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta prosessinhoitajan tai muuta soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa työkokemusta teollisuudesta sekä oppimiskykyä ja halua kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisella toimialalla. Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta ja ongelmien ratkaisutaitoa. Kokemus kemian alalta ja kemikaalituntemus  sekä trukinajotaito katsotaan eduksi.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 25.9.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Lassi Ankkuri, +358 505351524  tai Joni Lindberg, +358 405620095.

 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Fortum ja Uniper muodostavat eurooppalaisen energiakonsernin, jonka tavoitteena on mahdollistaa siirtymä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Noin 50 gigawatin sähköntuotantotehomme, laajan kaasun tuonti- ja varastointitoimintamme sekä kansainvälisen trading-liiketoimintamme ansiosta olemme asiakkaillemme luotettava energiakumppani Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Olemme jo nyt Euroopan kolmanneksi suurin CO2-vapaan sähkön tuottaja ja myös kasvumme kohdistuu puhtaaseen sähköön, vähähiiliseen energiaan ja tulevaisuuden vetytalouden rakentamiseen. Kehitämme lisäksi ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä ja kaupunkeja vähentämään ympäristöjalanjälkeään. Meillä on yhteensä 20 000 työntekijää ja toimintoja 40 maassa; tämä tarkoittaa osaamista, resursseja ja riittävää läsnäoloa vauhdittamaan energiamurrosta kohti puhtaampaa maailmaa. fortum.fi; uniper.energy

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Prosessinhoitaja

Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Rakennus
Helsinki
Agronomiliitto
Helsinki
Jyväskylän Koukkuravintolat Oy
Jyväskylä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti