Skip to main content

Prosessinhoitajia

Sako Oy on Euroopan johtava metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden valmistaja. Sako on vuonna 1921 perustettu, kansainvälisesti tunnettu, vakavarainen ja kasvava perheyritys. Menestymisemme perustuu uniikkeihin tuotteisiin, tinkimättömään laatuun ja ennen kaikkea työntekijöidemme vankkaan ammattitaitoon.

Toimipaikkamme sijaitsevat Suomessa Riihimäellä, Hausjärvellä ja Muuramessa, Ruotsissa Tukholmassa, Tanskassa Ikastissa ja Kanadassa Torontossa. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Meillä on tähtäin monessakin mielessä korkealla – toivottavasti myös sinulla!

 

KASVUN JOHDOSTA ETSIMME USEITA PROSESSINHOITAJIA PATRUUNATUOTANTOOMME HAUSJÄRVELLE.

Aluksi tulet tarkastamaan patruunoita visuaalisesti sekä pakkaamaan niitä, mutta myöhemmin työtehtävä painottuu pakkausautomaation operointiin sekä muihin manuaalisiin ja koneellisiin työvaiheisiin. Annamme perusteellisen koulutuksen ja perehdytyksen työhön sekä siinä käytettäviin laitteisiin, sillä konekantamme ja toimintaympäristömme on uniikki.

Olet hakemamme henkilö, jos pidät käsillä tekemisestä, haluat työskennellä koneympäristössä, oppia uusia asioita sekä kehittyä moniosaajana. Haluat työskennellä huippulaadukkaiden tuotteiden parissa, olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka kommunikoi avoimesti työntekoon liittyvissä asioissa.

Hausjärven yksikkö sijaitsee 15 km päässä Riihimäeltä, sieltä löydät mukavan ja toisia tukevan työyhteisön työskennellä arkipäivisin 3-vuorossa. Tehtävä alkaa tilanteestasi riippuen pian tai sopimuksen mukaan, aloitusaika on sovittavissa hyvinkin joustavasti. Tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia.

 

Tarjoamme Sinulle:

  • toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan
  • kattavan perehdytyksen ja tiimin jatkuvan tuen

  • uniikin tuotantotyötehtävän nykyaikaisessa ja siistissä konepajaympäristössä

  • tehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa 100 vuoden historian omaavassa kansainvälisessä vientiyrityksessä
  • hyvät henkilöstöedut (mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuudet, kattavat työterveyspalvelut, sairauskassa ja ostoedut konsernin tuotteista)

 

Valitulle henkilölle haetaan hänen suostumuksellaan aseenkäsittelylupa, joka on edellytyksenä kyseisessä tehtävässä toimimiselle.

Lisätietoja tehtävistä antaa lataamon työnjohtaja Jani Teperi p. 010 8305 331.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pian, kuitenkin 29.5. mennessä. Käsittelemme hakemuksia niiden saapuessa ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä, kun paikat saadaan täytettyä suljemme haun.

 


Prosessinhoitajia

12210 Hausjärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus