Skip to main content

Prosessinhoitajia (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on lähes 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Tissue

www.metsatissue.com

Metsä Tissue - puhtaampaa arkea tekemässä. Olemme yksi Euroopan johtavista koti- ja suurtalouksien pehmopapereiden toimittajista sekä yksi maailman johtavista tiivispapereiden toimittajista.
 
Tuotemerkkimme ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat viidessä maassa, ja työllistämme noin 2 500 henkilöä. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 0,9 miljardia euroa. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia, joka on vastuullisen biotalouden edelläkävijä.

Haemme nyt Metsä Tissuen Mäntän tehtaalle

PROSESSINHOITAJIA

määräaikaisiin vuorotteluvapaan sijaisuuksiin joulukuusta 2022 kesäkuuhun 2023.

Mitä pääset tekemään?

Työtehtävät pitävät sisällään paperintuotannon, paperinjalostuksen ja uusiomassatuotannon tehtäviä. Tuotannon työtehtävissä vastaat osaltasi tehtaan tehokkaan käyntiasteen saavuttamisesta. Toimintamallimme perustuu moniosaamiseen - prosessinhoitajien työtehtävät voivat vaihdella oman osaamisen ja taustan mukaan logistiikan, tuotannon ja kunnossapidon eri tehtävissä. Työaika voi olla joko keskeytyvä tai jatkuva vuorotyö.

Millaista osaamista etsimme?

Edellytämme tehtävään soveltuvaa prosessiteollisuuden ja/tai kunnossapitoon suuntautunutta ammatillista koulutusta. Aikaisempi työkokemus prosessinhoitajan tai kunnossapidon työtehtävistä paperi- ja prosessiteollisuudesta katsotaan eduksi. Olet työskentelytavoiltasi oma-aloitteinen, aktiivisesti tehtäviin tarttuva ja joustava. Olet halukas ja motivoitunut oman ammattitaitosi ja työpanoksesi kehittämiseen. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tuotannon käyttäjäkunnossapitotausta katsotaan eduksi.

Huomaathan, että vuorotteluvapaan sijaisen tulee täyttää seuraavat ehdot:

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on joko ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana, tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi, tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Mitä tarjoamme sinulle?

Metsällä pääset työskentelemään pehmopaperin valmistuksen ja jalostuksen ammattilaisten kanssa, jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Metsä Tissue tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä paperin valmistuksen ja jalostuksen huippuosaajaksi. Meillä on jatkuva tavoite kehittää toimintaamme kestävästi kasvavalla alalla. Tervetuloa yhteistyökykyiseen, innostuneeseen ja osaavaan joukkoon!

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Tuotantoinsinööri Jere Viljakainen (040 7026 992) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 16.10.2022 saakka. Kuullaan pian!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Prosessinhoitajia (vuorotteluvapaan sijaisuus)

35800 Mänttä-Vilppula
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti