Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Prosessipuhdistustyöntekijä

Etsimme asiakasyrityksillemme prosessipuhdistustyöntekijöitä erilaisiin teollisuudessa tapahtuviin puhdistustöihin. Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan mielenkiintoisia projekteja yhdessä muiden alan huippuammattilaisten kanssa. Prosessipuhdistajan työssä työn jälki näkyy heti ja koet onnistumisia koko ajan.

Työtehtävät sisältävät korkeapainepesuja, erilaisia suurtehoimurointeja sekä paljon muita teollisuuden puhdistustöitä. Työtä tehdään parityöskentelynä ja kohdekohtaiset perehdytykset saat aina työn alkaessa.

Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta tehdasalueilla työskentelystä, olet palveluhenkinen ja joustava työaikojen suhteen eikä vuorotyö ole sinulle ongelma, jaksat painaa pitkää päivää sekä fyysinen kuntosi on hyvä.

Työturvallisuuden ymmärtäminen ja suomen kielen taito ovat ehdottomat edellytykset. Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan. C-ajokortti on iso plussa. Mikäli sinulta löytyy myös kuljettajan ammattipätevyys olet napakymppi!

Asiakkaidemme työkohteet sijaitsevat valtakunnallisesti, joten ajoittaista matkustusvalmiutta myös toivotaan. Työskennellessäsi kotipaikkakuntasi ulkopuolella majoitus kauttamme järjestetään tarvittaessa

HUOM! Mikäli et ole matkatyöstä kiinnostunut, mutta kiinnostunut tästä työtehtävästä haethan kuitenkin paikka. Ilmoita tällöin hakemuksellasi, että haluaisit työskennellä vain paikallisesti. Otamme tämän huomioon jo haastatteluvalintoja tehtäessä.

Mikäli kiinnostuit, toimithan nopeasti. Haastattelemme jo hakuaikana. Laita hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta. Saatat saada haastattelukutsun hyvinkin nopeasti!

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä soita Ruut Sillanpää p. 040 7076414. Ruut vastaa kyselyihin arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jonna Salonen, jonna.salonen@adecco.fi

Prosessipuhdistustyöntekijä

Pori
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus