Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Prosessityöntekijä

Etsimme asiakasyrityksellemme Hyvinkäälle lisää

PROSESSITYÖNTEKIJÖITÄ

rakennusalan kuivatuotteiden tuotantoon.

Haussa on pitkäaikainen ja sitoutunut luottopelaaja osaksi ammattitaitoista työporukkaa.

Tehtävänkuva prosessityöntekijänä sisältää valvontatyötä ja muita tuotannollisia tehtäviä. Etsimämme henkilö on työssään vastuullinen, sekä tarttuu rohkeasti toimeen, oli kyse itse tuotantotöistä, koneella ajamisesta tai fyysisemmistä ja likaisemmista haalarihommista.

Tehtävä edellyttää aiempaa työelämän kokemusta, sekä erityistä tarkkuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää suomen kielen taitoa. Työturvallisuuskortti tulee olla voimassa ja tarvittaessa sen voi suorittaa verkkokurssina meidän kauttamme. Katsomme eduksi myös muut ammattikortit, sekä IT-osaamisen. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Työ on 3-vuorotyötä, jossa yhtä vuoroa tehdään aina viikko kerrallaan. Palkkaus Rakennustuoteteollisuuden TES:in mukainen.

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, jätä meille hakemuksesi linkin kautta. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät vähintään syyskuun loppuun.

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Uusimaan asiakkuuspäällikkö Kimi Räsänen, puh. 040 085 3732, kimi.rasanen@go-on.fi, sekä Go On Uusimaan yksikönjohtaja Jussi Reilin, puh. 050 525 9153, jussi.reilin@go-on.fi

Hae tätä työpaikkaa

Prosessityöntekijä

Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 13.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja