Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Prosessityöntekijä, Raahe

Fescon Oy on suurin suomalainen rakennusalan laasti-, hiekka- ja pinnoitetuotteiden sekä ratkaisujen kehittäjä- ja valmistajayritys. Heidän päätuotteitaan ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet sekä laatoitus- ja vedeneristystuotteet. Laasti- ja hiekkatuotteet valmistetaan neljässä tehtaassa Hausjärvellä, Haukiputaalla, Raahessa ja Harjavallassa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Fescon Oy:lle PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ Raaheen rakennusalan kuivatuotteiden tuotantoon säkityspuolelle.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat ainakin vuoden loppuun saakka.

Tehtävänkuvasi sisältää rakennusalan erilaisten kuivatuotteiden säkitystä suur- ja piensäkkeihin sekä kuormien lastausta ja purkua pienemmillä työkoneilla (mm. teletrukki).

Töitä tehdään mukavassa ja melko pienessä työyhteisössä, jossa on vähän vaihtuvuutta eli tässä yrityksessä työntekijät viihtyvät pitkään! Palkka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaiseksi.

Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi ja kollegoidesi tuen uusien työtehtävien oppimiseen. Eduksesi on, jos sinulla on aiempaa kokemusta tuotannollisesta työstä ja työkoneilla ajosta. Vähintäänkin edellytämme rohkeutta ja hyvää asennoitumista koneiden käytön opetteluun ja ylipäätään uusien tehtävien oppimiseen.

Työturvallisuuskortin tulee olla voimassa töiden alkaessa, tarvittaessa sen voi suorittaa verkkokurssina meidän kauttamme. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Säkityksessä tehdään töitä kahdessa vuorossa vuoroviikoin: aamuvuoroviikolla arkisin klo 6-14 ja iltavuoroviikolla arkisin klo 14-22. Tekemistä riittää ja ylitöitäkin saa tehdä niin halutessaan.

Olisiko tässä sinulle työpaikka seuraavien kuukausien ajaksi, ehkä pidempäänkin? Jätä hakemuksesi pikaisesti linkin kautta!

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, p. 045 261 4955, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Prosessityöntekijä, Raahe

Raahe
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti