Skip to main content

Prosessityöntekijä Versowood Oy:lle

Versowood Oy

Luotettavaa puukauppaa ja laadukasta sahatavaraa
Teemme luotettavaa puukauppaa ja valmistamme monipuolisesti tuotteita kotimaisesta puusta. Perheyrityksenä toimintamme on tehokasta ja ketteräliikkeistä. Valmistamme erilaisia sahatavaran jatkojalosteita, kuten: höylättyjä ja kyllästettyjä tuotteita, liimapuutuotteita ja -rakenteita, puhelin- ja sähköpylväitä, puusiltoja, meluaitoja, erilaisia puupakkauksia, pellettejä sekä tuotamme metsäenergiaa.

Hankimme puuta sertifioiduista suomalaisista metsistä luontoa kunnioittaen. Puukaupoissa olemme tunnettuja tarkasta tukin katkonnasta ja sahatavaramme laatu on vertaansa vailla.

TOIMENKUVA

Etsimme Versowoodin Vierumäen liimapuutehtaalle kokopäiväiseen työsuhteeseen prosessityöntekijää. Työtehtävät määräytyvät tekijän taustan ja osaamisen mukaan ja tehtäviin koulutetaan.

Työt alkavat Eezyn kautta mutta tehtävässä on tarkoitus vakinaistua Versowoodin kirjoille 6kk määrä-aikaisuuden jälkeen.

ODOTAMME SINULTA

Emme vaadi välttämättä aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta, sillä työhön koulutetaan. Arvostamme reipasta asennetta työntekoon. Sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn ja valmius vuorotyöhön. Kokemus teollisuudesta katsotaan isoksi eduksi.

MUUTA

Versowood Oy tarjoaa sinulle kansainvälisen ja kehittyvän toimintaympäristön sekä monipuolisen tehtävän.
Täytä hakemus pikaisesti www.eezy.fi ja liitä myös cv:si. Soita samalla, niin sovitaan haastattelu. Tämä paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja: ma–pe klo 9–15 Lahden toimisto (03) 873 200

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezy.lahti FB: Eezy Henkilöstöpalvelut Lahti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää yli 30 000 ihmistä. Vuonna 2021 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli yli 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Prosessityöntekijä Versowood Oy:lle

Eezy Oyj
Päijät-Häme
18150 Heinola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pohjois-Pohjanmaa
Barona Teollisuus
Helsinki
Eezy Oyj
Päijät-Häme
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti