Skip to main content

Psykologi

Tule mukaan työskentelemään näköalapaikalla mielenterveyspalvelujen etulinjassa!

Helsingin kaupunki panostaa mielenterveyspalveluiden saatavuuteen osana terapiatakuuta. Käynnistimme ensimmäisen Miepin marraskuussa 2019 Myllypuron terveysasemalla, lokakuussa 2020 avasimme toisen Miepin Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen ja elokuussa 2021 avataan kolmas Mieppi Pohjois-Haagaan.
 
Mieppi tarjoaa nuorille ja aikuisille suunnattua maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua mielenterveysammattilaisen kanssa. Palvelupisteessä tarjotaan helposti saatavilla olevaa varhaista tukea ongelmatilanteissa, yhtenä tavoitteena ennaltaehkäistä vaikeuksien kasautumista ja mielenterveyden häiriöiden syntymistä. Miepin palveluun hakeudutaan sähköisellä ajanvarauksella tai yhteydenottopyyntölomakkeella, puhelimitse tai tulemalla ajanvarauksettomille vastaanotoille.

Nyt haemme Myllypuron Mieppiin psykologia vakituiseen työsuhteeseen.

Tiimissä työskentelee neljä sairaanhoitajaa ja kaksi psykologia. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja koulutusta työhön. Terapiat etulinjaan- hankkeen myötä tarjoamme ammatillisen kehittymisen tueksi myös menetelmäkoulutusta, joka on kehitetty perusterveydenhuollossa työskenteleville ammattilaisille. Tämän lisäksi tarjoamme uuden työntekijän tueksi tarvittaessa ammatillista mentorointia.

Miepin toimintaa kehitetään aktiivisesti ja käyttäjälähtöisesti. Pääset osaksi innostunutta työyhteisöä vahvistamaan matalan kynnyksen mielenterveyspalveluja, parantamalla esimerkiksi sähköisiä palveluja ja kehittämällä lisää lyhytinterventioita perustasolle.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisäksi edellytämme aikaisempaa työkokemusta mielenterveyspalveluista, itseohjautuvaa, joustavaa ja kehittämisorientoitunutta työotetta sekä keskeisten kliinisen psykologian arviointi- ja tutkimusmenetelmien hallintaa.

Luemme eduksi:
Helsingin kaupungin ja Psykiatria- ja päihdepalveluiden palvelujärjestelmän tuntemuksen.
Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut täydennyskoulutusopinnot esim. kognitiivinen psykoterapia sekä muut erilaiset ryhmä- ja yksilö- ja perheterapiakoulutukset.
Ruotsin kielen taidon.

Yhteystiedot: Rosa Donner, johtava psykologi, p. 050 5930979, rosa.donner@hel.fi
Sami Keränen, Ensilinjan palvelujen päällikkö, p. 050 4025489, sami.keranen@hel.fi
Työpaikan osoite: Jauhokuja 4, 00920 HELSINKI
Palkkaus: 3430,15
Työ alkaa: 5.7.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 03.06.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-02-233-21
Ilmoitus jätetty: 17.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Psykologi

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 03.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja