Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Psykologi

Haemme psykologia määräaikaiseen palvelussuhteeseen Stadin Osaamiskeskukseen, joka on maahanmuuttajille suunnattu palvelukokonaisuus. Se tarjoaa ammatillista koulutusta, työllistymispalveluja ja suomen kielen opetusta saman katon alla. Palvelut on tarkoitettu yli 17-vuotiaille helsinkiläisille maahanmuuttajille, joilla on lupa työskennellä Suomessa.

Tehtävän painopisteinä ovat opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen ja voimaannuttaminen, Osaamiskeskuksen yhteisöllisen työn kehittäminen sekä opettajien pedagogisen työn tukeminen.

Tässä työtehtävässä sinulla on myös mahdollisuus päästä osaksi suurta psykologien asiantuntijajoukkoa, koska tehtävä sijoittuu hallinnollisesti toisen asteen opiskelijahuoltoon. Meillä sinun on mahdollista tehdä psykologin työstä itsesi näköistä. Tuemme työntekijöidemme lisä- ja täydennyskouluttautumista muun muassa tarjoamalla mahdollisuuden kouluttautua hyväksymis- ja omistaumsterapian (HOT) perusteisiin.

Meillä saat myös kattavan perehdytksen. Olemme saaneet runsaasti hyvää palautetta koko vuoden kestävästä perehdytysohjelmastamme, jossa käymme läpi keskeisiä opiskelijoiden hyvinvointiin ja opiskelukykynn liittyviä osa-alueita. Lisäksi tarjoamme uusille työntekijöille mentorin tuen. Säännölliset kaupungin psykologien yhteiset kokoukset tukevat sekä työssä onnistumista että ammatillista kehittymistä.

Meillä on hyvä yhteishenki ja reipas tekemisen meininki. Meillä työtä tehdään suurella sydämellä. Tule tekemään psykologin työtä osaavaan oppilashuollon porukkaan!

Tutustu meihin www.toisenasteenyhteys.fi tai Instagramissa @toisenasteenyhteys

Kelpoisuusehto:
Laillistettu psykologi

Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Yhteystiedot: johtava psykologi Mia Kivioja
040 519 9805
ma 2.8. klo 15-16
Työpaikan osoite: Töysänkatu 2 D, 00510 HELSINKI
Palkkaus: 3 534,38 €/kk
Työ alkaa: 1.9.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 04.08.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KASKO-03-187-21
Ilmoitus jätetty: 21.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Psykologi

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus