Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Psykologi

Psykologi - tule mukaan huippujoukkoomme!

Haemme kahta (2) psykologia vakituisiin palvelussuhteisiin toisen asteen opiskelijahuoltoon.

Tehtävän painopiste on opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn tukemisessa, koulun yhteisöllisen työn kehittämisessä sekä opettajien pedagogisen työn tukemisessa. Teemme lyhyitä hoidollisia interventioita, osallistumme ryhmien vetämiseen, annamme konsultatiivista tukea ja osallistumme oppilaitosten kehittämiseen. Tarvittaessa teemme myös psykologisia tutkimuksia.

Työyhteisömme on innovatiivinen ja kehittämiseen kannustava. Pääset osaksi suurta asiantuntijajoukkoa, jossa voit tehdä psykologin työstä itsesi näköistä. Tuemme työntekijöidemme lisä- ja täydennyskouluttautumista muun muassa tarjoamalla mahdollisuuden kouluttautua hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) perusteisiin.

Uudet työntekijät saavat kattavan perehdytyksen ja tuen aloittaessaan meillä. Olemme saaneet runsaasti hyvää palautetta koko vuoden kestävästä perehdytysohjelmastamme, jossa käymme kaikki opiskeluhuoltotyön keskeiset osa-alueet läpi. Lisäksi tarjoamme uusille työntekijöille mentorin tuen. Säännölliset koko opiskeluhuollon ja psykologien omat yhteiset kokoukset tukevat sekä työssä onnistumista että ammatillista kehittymistä.

Vaativassa asiantuntijatyössä arvostamme osaamisesi lisäksi sitä, että sinulla on kohtaamisen hyvät taidot ja myönteinen asenne työhön erilaisten ihmisten kanssa.

Meillä on hyvä yhteishenki ja reipas tekemisen meininki. Meillä töitä tehdään suurella sydämellä. Tule tekemään vaikuttavaa psykologin työtä osaavaan opiskelijahuollon porukkaan!

Helsingin kaupungilla palkitsemme hyvin tehdystä työstä esimerkiksi kerta- ja tulospalkkiolla. Tarjoamme myös suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut, kuten työterveyshuollon, työsuhdeasunnon ja tukea työmatkoihin.

Tutustu meihin osoitteessa www.toisenasteenyhteys.fi ja Instagramissa @toisenasteenyhteys.

Kelpoisuusehto:
Laillistettu psykologi

Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

#LI-POST

Yhteystiedot: johtava psykologi Mia Kivioja
09 310 36851
ma 2.8. klo 15-16
Työpaikan osoite: Töysänkatu 2D, 00510 HELSINKI
Palkkaus: 3 534,38 €/kk
Työ alkaa: 1.9.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 04.08.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KASKO-03-185-21
Ilmoitus jätetty: 21.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Psykologi

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus