Skip to main content

Psykologi

Kaipaatko uusia haasteita? Kiinnostaako sinua monipuolinen ja vaihteleva työ korkeatasoisessa organisaatiossa? Haluatko olla keskeinen osa nuorisopsykiatriasta hoitoketjua ja moniammatillista hoitotiimiä ja olla mukana kehittämässä nuorisopsykiatriasta hoitoa?

Haemme psykologia ruotsinkieliseen työryhmään 50% osa-aikaiseen sijaisuuteen HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan nuorisopsykiatrian poliklinikalle Pasilaan, Helsinkiin ajalle 1.11.2021-31.7.2022. Tehtävässäsi toimit työryhmäsi psykologisen tiedon asiantuntijana, tutkit hoitoon tulevia nuoria ja toteutat psykologisia hoitointerventioita. Työnkuva sopii mainiosti yhdistettäväksi muihin töihin tai opintoihin!

Organisaatiomme tarjoaa erinomaiset valmiudet ammatilliseen kasvuun, kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Laaja-alainen asiantuntemus kollegoidemme keskuudessa antaa mahdollisuudet konsultoida monipuolisesti osaajia keskuudessamme.

Palkkauksesi on KVTESin mukainen.

Kelpoisuutena on psykologin pätevyys ja lisäksi laillistettu lupa toimia psykologin tehtävissä.

Haku päättyy 3.11.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu psykologi.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa johtava psykologi Niklas Granö 050 328 4476 niklas.grano@hus.fi

Psykologi

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus