Skip to main content

Psykologi Aikuispsykiatria

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja vaihteleva työ mielialahäiriöpoliklinikalla? Haluatko olla mukana terveydenhuollon suunnannäyttäjänä kehittämässä psykologin työtä ja tutkimus- sekä hoitoprosesseja psykiatriassa yhdessä huippuammattilaisten kanssa?

Haemme viittä psykologia vakituisiin toimiin HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan, IT-psykiatrian ja psykososiaalisen linjan mielialapsykologiyksikköön. Mielialapsykologiyksikössä psykologeja työskentelee seitsemässä eri toimipaikassa: Leppävaaran, Matinkylän, Tikkurilan ja Myyrmäen mielialahäiriöpoliklinikoilla, Jorvin ja Peijaksen P2 –osastoilla sekä Psykiatriakeskuksen osastolla 7.

Poliklinikkatyöhön haemme kolmea psykologia: Tikkurilan mielialahäiriöpoliklinikalle kahta psykologia ja Leppävaaran mielialahäiriöpoliklinikalle yhtä psykologia.

Jaettuun osasto- ja poliklinikkatyöhön haemme kahta psykologia: Peijaksen osasto P2:lle ja Tikkurilan mielialahäiriöpoliklinikalle sekä Psykiatriakeskuksen osasto 7:lle Helsinkiin ja Myyrmäen mielialahäiriöpoliklinikalle.

Kaikki työsuhteet alkavat 1.1.2022. Toimipaikkojen osalta muutokset ovat mahdollisia ja hakijan toiveet pyritään huomioimaan.

Tehtäviisi kuuluvat mielialahäiriöpotilaille kohdennetut arviot, suppeat ja laajat psykologin tutkimukset, näyttöön perustuvat yksilö- ja ryhmämuotoiset lyhytinterventiot sekä nettiterapia. Me HUSissa haluamme tuottaa potilaillemme terveyttä tehokkaasti ja vaikuttavasti. Psykologityössä tämä näkyy laadukkaina ja kohdennettuina psykologin arvioina ja tutkimuksina sekä yksilö- ja ryhmämuotoisten psykososiaalisten hoitojen jatkuvana kehittämisenä ja saatavuuden parantamisena hyödyntäen myös digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vankka kliininen kokemus mielialahäiriöpotilaille kohdennetuista psykologin arvioista, tutkimuksista ja näyttöön perustuvista yksilö- ja/tai ryhmäinterventioista. Arvostamme aktiivista, innokasta ja kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatilliseen yhteistyöhön. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja huippukollegoiden tuen.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus 6.10.2021 mennessä. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu psykologi.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava psykologi Hannamari Heino puh. 050 428 4570 (hannamari.heino@hus.fi) ja linjajohtaja Jan-Henry Stenberg puh. 050 427 0656 (jan-henry.stenberg@hus.fi).

Tehtäviin haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella.
 

Psykologi Aikuispsykiatria

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja