Skip to main content

Psykologi, hanketyöntekijä

Psykologi, hanketyöntekijä, Espoon kaupunki, Espoo Tarjolla unelmapaikka palvelujen kehittämisestä kiinnostuneelle psykologille!

Espoon perheneuvolapalvelut kehittää yhteistyössä HUS lastenpsykiatrian kanssa digimuotoon vanhemmuuden tuen interventiomallia lasten käytösongelmien vähentämiseksi. Haemme psykologia määräajalle hanketyöntekijäksi.

Espoon perheneuvolapalvelujen päällikkö on esimiehesi ja toimii kehittämishankkeessa projektipäällikkönä. Muita lähimpiä työkavereitasi ovat HUS-lastenpsykiatrian asiantuntijat ja teet yhteistyötä ICT-kehittämisen asiantuntijoiden sekä Espoon perheneuvolapalvelujen asiantuntijoiden kanssa.

Työpaikan nimi: Espoon perheneuvolapalvelut, Terveyskuja 2 A, 02770 Espoo.

Työaika: 37 h 45 min / vko.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi.

Arvostamme psykologilta innostusta palvelujen kehittämiseen, sekä riittävää tuntemusta lapsiperheiden psykososiaalisista palveluista.

Perheneuvolapalvelut on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: http://www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa perheneuvolapalvelujen päällikkö Ilkka Pakarinen, puh. 0503216301, ilkka.pakarinen(a)espoo.fi
Työpaikan osoite: Terveyskuja 2 A, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3649,16 € / kk
Työ alkaa: 1.5.2021 - 31.12.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 30.04.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-510-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 16.04.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti