Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Psykologi (ID 8218)

Kiinnostaako laaja-alainen ja monipuolinen psykologin työ?

Etevassa on auki PSYKOLOGIN tehtävä, jossa pääset työskentelemään kehitysvammaisten ja autisminkirjon asiakkaiden yksilöllistä elämää ja itsemääräämisoikeutta tukevien toimintatapojen parissa asumisen ja päiväaikaisen toiminnan yksiköissä. Työpiste on tehtävän alkaessa Järvenpäässä. Etevassa on mahdollista tehdä joustavasti etätyötä.

Työtehtäviin kuuluvat psykologin tutkimukset ja arvioinnit sekä erityishuollon lakisääteiset tehtävät.

Meillä pääset soveltamaan psykologisia työmenetelmiä kehitysvammaisten asiakkaiden tueksi ja työskentelemään eri-ikäisten asiakkaiden kanssa moniammatillisesti. Psykologin työn tukena on kymmenen psykologin tiimi, johtava psykologi ja muu asiantuntijayhteisö mm. sosiaalityöntekijät, toimintaterapeutit ja puheterapeutti, AAC-ohjaajat ja autismikuntoutusohjaajat.

Tehtävä edellyttää itsenäistä omien aikataulujen hallintaa ja suuri osa työstä tehdään asiakkaan omassa elinympäristössä Etevan alueella, joten oman auton käyttö on välttämätöntä.

Psykologin kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetty laillisuus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Tehtävään valittu sijoittuu Etevassa psykologin vaativuustasolle 1 tai 2 osaamisen ja työkokemuksen perusteella. Käytämme 6 kk koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä virkasuhteen alkamisesta ja rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ennen viran vastaanottamista. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista suojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on SOTE-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykologi Anna-Elina Leskelä-Ranta p. 040 304 7831. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla [email protected].

Hakuaika on 4.5. - 15.6.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella. Etevan kehitysvammapsykiatrisia palveluita tarjotaan Lahdessa, Keravalla ja Hämeenlinnassa. Asiakkaiden itsemääräämisoikeuden tukeminen on tärkeä arvo toiminnassamme!

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: johtava psykologi Anna-Elina Leskelä-Ranta p. 040 304 7831. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla [email protected].
Työpaikan osoite: 04400 JÄRVENPÄÄ
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukaan
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.06.2022 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 4.5. - 15.6.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.
Ilmoitus jätetty: 04.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11392592

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Psykologi (ID 8218)

Järvenpää
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti