Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Psykologi, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Haemme psykologia Espoon kaupungin aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluihin vakituiseen tehtävään 6.9.2021 alkaen.

Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat kohdistettu 18-vuotta täyttäneille espoolaisille aikuisille. Palvelumme ovat perusterveydenhuollon palveluita. Palvelut ovat suunnattu lievistä ja keskivaikeista mielenterveyden sekä päihteidenkäytön pulmista kärsiville aikuisille.

Psykologin tehtäviin kuuluu vastaanottotyötä asiakastyössä. Psykologin perustehtävään aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluissa sisältyy kokonaisvaltaista asiakkaan/potilaan tilanteen arviointia yhteistyössä asiakkaan/potilaan kanssa sekä verkostotyötä muiden viranomaistahojen kanssa. Perustehtävään kuuluu myös lyhytinterventiivistä, kuntouttavaa ja/tai terapeuttista työskentelyä asiakkaan/potilaan kanssa. Psykologien tapaamiset ovat aina määräaikaisia, tavoitteellisia ja terapeuttisia. Myös kiinnostuksen mukaan työtehtäviin voidaan sisällyttää ryhmien ohjausta. Psykologin työ on monipuolista ja edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatillisen tiimin kanssa tehtävään työhön.

Arvostamme työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluista sekä aikuisten parissa työskentelystä. Odotamme sinulta aktiivista, innostunutta sekä motivoitunutta asennetta tehtävää kohtaan.

Tämänhetkinen psykologin ensisijainen työpiste sijaitsee Espoon Matinkylässä, osoitteessa Kalaonnentie 8.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Työaika: 37 h 45 min/ viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään: hyviä vuorovaikutustaitoja, hyväksyttyä lääkärintodistusta terveydentilasta sekä tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: Espoon kaupungin palvelujärjestelmän tuntemusta, monipuolista kielitaitoa ja työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa: palveluesimies Heidi Gåsman (tavoitettavissa 2.-13.8.) puh. 040-6393161 ja palveluesimies Marjo Eteläpää (tavoitettavissa 16.8. alkaen) puh. 043-8259826
Työpaikan osoite: Kalaonnentie 8, 02230 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3507,64 €/kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.08.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-993-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 02.08.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Psykologi, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 30.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus