Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Psykologi, mielenterveys- ja päihdepalvelut

Haemme psykologia Espoon kaupungin aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluihin sijaisuuteen. Sijaisuus alkaa sovitusti mahdollisimman pian syksyn 2021 aikana ja jatkuu alustavasti kevääseen 2022 (mahdollinen jatko selviää loppuvuoden aikana).

Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalvelut on kohdistettu 18 vuotta täyttäneille espoolaisille aikuisille. Palvelumme ovat perusterveydenhuollon palveluita. Palvelut on suunnattu lievistä ja keskivaikeista mielenterveyden sekä päihteidenkäytön pulmista kärsiville aikuisille.

Psykologin tehtäviin kuuluu vastaanottotyö asiakastyössä. Psykologin perustehtävään aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluissa sisältyy kokonaisvaltaista asiakkaan/potilaan tilanteen arviointia yhteistyössä asiakkaan/potilaan kanssa sekä verkostotyötä muiden viranomaistahojen kanssa. Perustehtävään kuuluu myös lyhytinterventiivistä, kuntouttavaa ja/tai terapeuttista työskentelyä asiakkaan/potilaan kanssa. Psykologin tapaamiset ovat aina määräaikaisia, tavoitteellisia ja terapeuttisia. Myös kiinnostuksen mukaan työtehtäviin voidaan sisällyttää ryhmien ohjausta. Psykologin työ on monipuolista ja edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatillisen tiimin kanssa tehtävään työhön.

Psykologin ensisijainen työpiste sijaitsee Espoon Matinkylässä, osoitteessa Kalaonnentie 8.

Työpaikan nimi: Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Työaika: 37 h 45 min/viikko
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme Espoon kaupungin palvelujärjestelmän tuntemusta, monipuolista kielitaitoa, halua kehittää ja kehittyä sekä työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa vs. palveluesimies Marjo Eteläpää, p. 043 8259826
Työpaikan osoite: Kalaonnentie 8, 02230 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3507,64 €/kk
Työ alkaa: 25.10.2021 - 5.2.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 18.11.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1405-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 14.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11006861

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Psykologi, mielenterveys- ja päihdepalvelut

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.11.2021

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti