Skip to main content

Psykologi, perheneuvolaan

Haemme psykologia Espoon perheneuvolapalveluihin Pohjois-Espoon toimipisteeseen, Espoon keskukseen.

Perheneuvolapalveluissa tarjoamme Espoolaisille alle 13-vuotiaiden perheille kasvatus- ja perheneuvontaan kuuluvaa ohjausta ja neuvontaa sekä tukea lapsen kehitykseen, vanhemmuuteen, perhesuhteisiin tai parisuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös perheasioiden sovittelua. Työskentelytapamme on lyhytterapeuttinen ja voimavarakeskeinen.

Tavoitteenamme on tarjota oikea-aikaista tukea kuntalaisille ja yhteistyökumppaneille. Työskentelyn tavoitteet asetamme yhdessä asiakkaan ja tarvittavan verkoston kanssa. Työskentelyjaksomme ovat lyhytkestoisia - useimmat asiakkaat saavat tarvitsemansa avun 1-5 käyntikerralla. Työskentelysuunnitelmat laadimme niin, että tavoitteet on mahdollista saavuttaa 15 käyntikerran sisällä. Teemme aktiivista yhteistyötä lapsiperheiden palvelujen verkostossa asiakasyhteistyönä ja konsultoiden.

Työpaikan nimi: Espoon perheneuvola

Työaika: 37 h 45 min/vko

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä psykososiaalisesta työstä. Edellytämme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kykyä toimia tiimin ja verkostojen jäsenenä sekä myönteistä kehittämisotetta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luetaan kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus tai soveltuva psykoterapiakoulutus sekä lyhyemmät perheneuvolatyöhön soveltuvat koulutuksia ja työkokemus mm. seuraavilta alueita: Lyhytterapeuttinen ja ratkaisukeskeinen työote, vuorovaikutusta tukevat menetelmät, maahanmuuttajataustaisten ja vieraskielisten asiakkaiden kanssa työskentely, kokemus sähköisten palvelujen tai sosiaalisen median käytöstä asiakastyössä. Arvostamme kokemusta hoidollisesta työskentelystä perheen vuorovaikutussuhteiden, vanhemmuuden ja parisuhteen ongelmien parissa.

Yhteystiedot: Heidi Packalen, johtava perheneuvoja, puh 040 5221689
26.1.klo 9-10 sekä 27.1 klo 13-14 sekä 31.1 klo 9-10
Työpaikan osoite: Kamreerintie 2 B, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3649,16 €/kk
Työ alkaa: 1.3.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 07.02.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-48-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 25.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11180682

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti