Skip to main content

Psykologi, vauvaperhetiimi

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Psykologipalvelut

Vernissakatu 4, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan - 


Haemme psykologia Vantaan psykologipalvelujen vauvaperhetiimiin vakinaiseen työsuhteeseen 

Innostutko monipuolisesta ja palkitsevasta työstä, jossa saat toimia lasta odottavien ja alle yksivuotiaiden lasten perheiden parissa? Vauvaperhepsykologin keskeisiä tehtäviä ovat vanhemmuuden ja varhaisen vuorovaikutuksen tukeminen silloin, kun raskauteen, vauvan syntymään tai vauvavaiheeseen liittyy vanhemmaksi kasvamiseen ja lapsen ja vanhemman vuorovaikutussuhteeseen heijastuvia haasteita. Työ sisältää hoidollisia asiakastapaamisia, moniammatillista yhteistyötä neuvolan, perusterveydenhuollon ja muiden lapsiperheiden kanssa työskentelevien tahojen kanssa sekä verkostotahojen konsultointia. 

Vauvaperhepsykologin asiantuntijatyössä voit itse vaikuttaa työsi sisältöön, ja työhösi voi kuulua myös esimerkiksi ryhmiä ja yksikön sisäistä tai yhteistyötahojen kanssa tehtävää kehittämistyötä. Tällä hetkellä keskeinen kehittämisen painopiste liittyy tulevan Vantaa-Kerava hyvinvointialueen perhekeskuskehittämiseen.

Psykologipalvelut kuuluu perhe- ja sosiaalipalvelujen kokonaisuuteen, psykososiaalisten palvelujen palveluyksikköön. Yksikössä työskentelee 5 vauvaperhepsykologia kahdessa toimipisteessä, 8 lastenpsykologia, 3 neuropsykologia ja psykologiesihenkilö. Nyt avoinna oleva vakanssi on uusi ja perustettu vahvistamaan vanhemmuuden ja varhaisen vuorovaikutuksen tuen tärkeää työtä.

Arvostamme kokemusta työskentelystä vanhemmuuden teemojen parissa, ymmärrystä aikuisten mielenterveysongelmien vaikutuksesta vanhemmuuteen ja kiinnostusta varhaisen vuorovaikutuksen ilmiöihin. Työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Katsomme eduksi vanhemmuuteen, varhaiseen vuorovaikutukseen ja sitä tukeviin menetelmiin sekä vauvan kehitykseen liittyvät lisäkoulutukset. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kannustavassa ja keskustelevassa työyhteisössä, hyvän perehdytyksen työhösi, esihenkilön ja vauvaperhepsykologien tiimin tiiviin tuen, säännöllisen työnohjauksen ja täydennyskoulutusta. Työhyvinvointia ja ammatillista kehittymistä tuetaan yhteisenä asiana yksikön säännöllisillä kokoontumisilla, kohdennetuilla koulutuksilla sekä tiimin sisäisillä konsultointirakenteilla.  

Toimipiste, johon nyt haemme psykologia, sijaitsee Tikkurilassa keskeisellä sijainnilla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työtilat on juuri remontoitu ja ne ovat tilavat ja valoisat. Psykologien työhuoneet sijaitsevat samassa tilassa toistensa läheisyydessä, mikä mahdollistaa erinomaisen kollegiaalisen tuen. Samassa rakennuksessa toimii myös muita lapsiperheiden palveluja. 


Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat kuulla lisää, ota yhteyttä vauvaperhepsykologien tiimivastaavaan: Tiina Kostilainen, puh. 050 3124399, [email protected] tai psykologipalvelujen esihenkilöön: Hanna Maijala, puh. 050 3121667, [email protected]


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Psykologi (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 3529,23 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Psykologipalvelujen esimies vs.

Maijala Hanna

050 3121667

[email protected]



Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Psykologi, vauvaperhetiimi

Vantaa
Vakituinen
1 - 2 vuotta
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 08.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti