Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Puhelinmyyjä

Puhelinmyyntikin voi olla mukava työ, kun sen tekee fiksuilla tuotteilla ja rehellisesti.

Haemme energisiä ja tulosnälkäisiä puhelinmyyjiä päivä- ja iltavuoroon.

Päivävuorossa työskennellään arkisin ma-pe 8.30-16.00 joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti elämäntilanteesta riippuen. Monet myyjistä ovat kouliintuneita myynnin ammattilaisia, mutta meiltä löytyy tällä hetkellä myös välivuotta pitäviä opiskelijoita sekä lisäansioita hakevia eläkeläisiä.

Iltavuorossa on mahdollista tehdä 3-5 työiltaa viikossa klo 16.00-20.30 (4,5h/ilta). Moni tekee iltatyötä opiskelujen ohessa, mutta myös toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua. Hanki työkokemusta, jota tulevaisuuden työnantajat arvostavat.

Tehtävänäsi on jäsenhankinta/ammattijulkaisujen myynti niitä tarvitseville kuluttajille. Tarjoukset ovat hyviä ja tuotteet useimmiten asiakkaille entuudestaan tuttuja, mikä tekee onnistumisesta helppoa aloittajallekin. Vaihtelevat ja monipuoliset toimeksiantomme, reilu meininki sekä itsenäinen toimenkuva mukavassa työporukassa viihtyisissä toimitiloissa takaavat mielenkiintoisen tehtävän ja hyvät menestymisen mahdollisuudet niin kokeneelle myynnin ammattilaiselle kuin vasta-alkajallekin.

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja helppokäyttöinen soittojärjestelmä. Edellytämme sinulta luontevaa keskustelutaitoa, sujuvaa suomen kieltä, luotettavuutta, myyntihenkisyyttä ja kykyä työskennellä itsenäisesti ryhmässä. Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä koulutamme sinut tehtävään yli 30 vuoden kokemuksella.

Miksi töihin juuri Megalle?
– Maksamme selkeän provision jokaisesta tilauksesta, ei pisteytyksiä tai monimutkaisia palkanlaskukaavoja.
– Ei peruutusvaraa.
– Maksamme takuutuntipalkan.
– Palkka kaksi kertaa kuukaudessa (7. ja 22.päivä).
– Yksi tuote / kampanja kerrallaan valikoituun kohderyhmään.
– Tunnetut, luotettavat toimeksiantajat ja laadukkaat tuotteet.
– Hyvä ja kannustava työilmapiiri.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme työstä mielellämme lisää!

Myyntipäällikkö Ari-Pekka Jaakola, puh. 050 345 1815. Voit lähettää myös työhakemuksen, niin olemme sinuun yhteydessä: https://www.sm-mega.fi/2017/04/20/puhelinmyyja-paivatyo/?paikk=Ylivieska#hakemus

Avainsanat: myynti, myyjä, asiakaspalvelu

Puhelinmyyjä

84100 Ylivieska
Kokopäiväinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Etätyö, Vakituinen

Julkaistu 21.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja