Skip to main content

Attentio Oy on innostuneista alansa ammattilaisista koostuva, moniammatillinen kuntoutusalan yritys ja nyt osa Terveystalo-konsernia. Visionamme on poistaa maailmasta inhimilliset umpikujat yksi kerrallaan ennaltaehkäisyyn panostaen sekä jo syntyneitä ongelmia ratkaisten. Asiakkaamme edustavat kaikkia ikäryhmiä. Meillä työskentelee psykologeja, neuropsykologeja, puheterapeutteja sekä toiminta- ja fysioterapeutteja.

Etsimme nyt PUHETERAPEUTTIA Tampereelle.

Arvostamme sinun osaamistasi. Työskentelemme, jotta sinun työsi olisi mahdollisimman sujuvaa ja saisit keskittyä siihen, missä olet hyvä. Et jää missään vaiheessa yksin, tämän varmistavat moniammatillinen työyhteisömme ja valtakunnallinen puheterapeuttitiimimme joka tukee ja konsultoi sinua asiakastyössäsi.

Moniammatillisuus tarkoittaa meille paljon: oman osaamisen tunnistamista, yhteistä vastuuta asiakkaasta, yhteisen tiedon luomista, asiakaslähtöistä organisaatiota ja tiimioppimista. Kokoonnumme säännöllisiin etätapaamisiin jakamaan osaamistamme ja kehittämään arjen työtä eteenpäin. Elämme niin kuin opetamme eli voit käyttää ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseesi kymmenen palkallista työpäivää vuodessa runsaan koulutusbudjetin lisäksi.

Voit olla vastavalmistunut tai jo kokenut konkari. Työ ja tuki suunnitellaan kokemuksesi ja toiveidesi perusteella.

Saat itse suunnitella päiväsi ja viikkosi, myös etätyömahdollisuus on käytettävissäsi. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Lähetä cv:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@attentio.fi 15.10.2021 mennessä. Lisääthän viestisi otsikoksi "puheterapeutti, Tampere"

WWW-osoite: http://www.attentio.fi
Yhteystiedot: katri.telakoski@attentio.fi / 0504070337
Työpaikan osoite: Hammareninkatu 2, 33100 TAMPERE
Palkkaus: .Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty: 23.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10969351

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Puheterapeutti

Attentio Oy
Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö
3 - 5 vuotta

Julkaistu 23.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus