Skip to main content

Puheterapeutti, Avokuntoutuspalvelut

Haemme vakituiseen työsuhteeseen puheterapeuttia Espoon Avokuntoutuspalveluihin, Kuntoutussuunnittelu ja terapiat -yksikköön 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan!

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja kehitysvammaisiin henkilöihin perehtyneen moniammatillisen työryhmän tuen. Työsi painottuu kehitysvammaisten lasten puheterapiatarpeen ja kommunikoinnin arviointiin, ohjaukseen ja apuvälinetarpeen arvioihin. Asiakkaitasi ovat keskeisesti myös kehitysvammaisten lähi-ihmiset kotona, koulussa ja päiväkodissa Työsi on tiivistä yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluvat puheterapeutin lisäksi lääkäri, toimintaterapeutti, fysioterapeutti, psykologi ja kuntoutussuunnittelija. Puheterapeuttina osallistut tarvittaessa asiakkaiden kuntoutus- ja verkostokokouksiin.

Asiakkaina yksikössämme ovat kehitysvammaisten henkilöiden lisäksi aikuiset puhe- ja toimintaterapiaa, neuropsykologisen kuntoutuksen arvioita ja kuntoutusta tarvitsevat sekä vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen kuntoutussuunnittelun asiakkaat. Kuntoutussuunnittelu ja terapiat -yksikössä työskentelee lääkäreitä, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja, psykologi, neuropsykologi, kuntoutussuunnittelijoita, toimintaterapeutteja ja puheterapeutteja.

Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana tai viikolla 23.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon Avokuntoutuspalvelut, Pihatörmä 1 C, 02240 Espoo
Työaika: 38 h 15 min / viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu puheterapeutti.

Tehtävässä edellytetään: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta, tiimityö- ja verkostotaitoja, joustavuutta ja positiivista asennetta. Lisäksi luetaan eduksi työkokemus puheterapeuttina kehitysvammaisten parissa ja AAC-tuntemus.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa vs. johtava kuntoutussuunnittelija Riitta Eskola, p. 046 877 1305.
Työpaikan osoite: Pihatörmä 1 C, 3. krs, 02240 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3254, 07 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 03.06.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-909-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 20.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11425208

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Puheterapeutti, Avokuntoutuspalvelut

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 03.06.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti