Skip to main content

Puhtaanapitotyöntekijä Mikkeli

Etsimme puhtaanapitotyöntekijää Mikkeliin. Tehtävänäsi on katujen puhtaanapito ja roskien tyhjentäminen Mikkelin keskustassa sekä sen reuna-alueilla.

Tarjolla on kokoaikainen (40 h/vko) työsuhde ja tarjoamme valitulle henkilölle määräaikaista työsopimusta lokakuun loppuun saakka. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin maanantaista perjantaihin päivävuorossa, mutta toivomme mahdollisuutta työskennellä myös viikonloppuisin tarpeen mukaan.

Tehtävät pitävät sisällään katujen ja puistoalueiden puhtaanapitoon liittyviä toiminteita. Vastaat muun muassa roska-astioiden tyhjentämisistä ja kiinteiden- ja irtokalusteiden puhtaudesta alueiden yleissiisteyttä unohtamatta. Tehtävässä liikutaan päivän aikana eri alueilla Mikkelin taajamassa, joten ajokortti on tehtävässä välttämätön

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan:

  • Voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturva 1 korttia. (tarvittaessa autamme näiden hankkimisessa ennen työn aloitusta)
  • Ajokorttia
  • Aiempaa kokemusta ulkona työskenteluystä
  • Innostunutta, iloista ja ripeää asennetta työntekoa kohtaan

Tarjoamme sinulle hyvän ja kannustavan työilmapiirin. Meillä opitaan, nauretaan ja tehdään kovasti töitä. Ennen työhön tarttumista saat kattavan perehdytyksen tekemisesi tueksi. Jos olet hakemamme työhön tarttuva kausityötä arvostava tekijä, lähetäthän hakemuksesi nyt oheisen hakulomakkeen kautta ja varmista itsellesi monipuolinen kesätyöpaikka!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Joel Pulkkinen 050 3223278/joel.pulkkinen@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 19.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: joel.pulkkinen@barona.fi, 0503223278

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Puhtaanapitotyöntekijä Mikkeli

Barona Teollisuus
Mikkeli
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Vantaa
Barona Teollisuus
Suomussalmi
Barona Teollisuus
Vantaa
Barona Teollisuus
Ylöjärvi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti