Skip to main content

Puistomestari (luonnonhoitotyöt), Pori

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme puistomestaria Rannikon luontopalvelut -yksikköön Poriin 1.2.2022 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan. Työsuhteen kesto 31.12.2022 asti. On kuitenkin mahdollista, että rahoituksen niin salliessa tehtävää voidaan määräaikaisuuden päättyessä jatkaa jopa vuoden 2023 loppuun.

Puistomestarina työtehtäviisi kuuluu haitallisten vieraslajien torjuntaa, niittämistä, puuston raivausta, pieniä rakentamistöitä sekä muita ennallistamisen ja luonnonhoidon maastotöitä. Lisäksi tehtävään kuuluu maastotöihin liittyvien paikkatieto-ohjelmistojen päivittäminen. Työkohteet sijaitsevat pääosin Satakunnassa ja Varsinais-Suomen pohjoisosissa. Tarvittaessa työskennellään koko Rannikon puistoalueella. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työskentelyä, suunnistus- ja kartanlukutaitoja, hyviä veneilytaitoja sekä hyviä maastotyövalmiuksia ja yhteistyötaitoja. Osaat käyttää raivaussahaa, moottorisahaa, niittokonetta ja yleisimpiä käsityökaluja, etkä pelkää tarttua uusinkaan koneisiin tai työkaluihin. Valitulla tulee olla rannikkolaivurin VHF-radioliikennetodistus (SRC), EA1 -koulutus, tulityökortti ja kasvinsuojelututkinto. Edellä mainittuja koulutuksia voi suorittaa työsuhteen alettua ennen maastokauden alkua. 

Työssä tehdään useamman päivän työmatkoja ja saatetaan yöpyä vaatimattomissa olosuhteissa.

Tarjoamme luonnonsuojelusta ja -hoidosta kiinnostuneille monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.12.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa erikoissuunnittelija Jyrki Näkki, puh. 040 568 3663.

Puistomestari (luonnonhoitotyöt), Pori

Pori
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus