Skip to main content

Puistomestari (vankityönjohto), Hämeenlinna

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme puistomestaria (vankityönjohtajaa) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.-30.11.2022 Järvi-Suomen luontopalvelut -yksikköön.

Puistomestarina vastaat vankityönjohdosta alueiden ylläpitoon ja hoitoon liittyvissä tehtävissä, esimerkiksi maastorakenteiden ja retkeilyreittien huolto- ja rakentamistyöt sekä luonnonhoidolliset raivaukset ja niittotyöt. Osallistut ryhmän mukana työskentelyyn kohteissa. Työskentelyalueena ovat Evon retkeilyalue, Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot sekä Aulangon luonnonsuojelualue.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyviä maastossa liikkumisen taitoja. Osaat käyttää tavanomaisia toimisto-ohjelmia, sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä B-ajokortti. Erilaisten työkoneiden ja kaluston käyttötaidot, alueiden tuntemus ja kokemus vankityönjohdosta katsotaan eduksi. Työpisteenä toimii Hämeenlinna.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Hyväksytty henkilöturvallisuusselvitys on ehtona henkilön palkkaamiselle.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.12.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa suunnittelija Jukka Salovaara, puh. 040 6325748. Tavoitettavissa ma-pe klo 8-9.

Puistomestari (vankityönjohto), Hämeenlinna

Hämeenlinna
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus